16 Nis 2026 #21 9aboubakar14 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 1,686 1,379 113 hsynbrkkaya' Alıntı: 9-10 sene önce rulet masaları yanardı cilveli cilveli konuşmalar kumarmı oynicaz 31 mi çekicez bilemezdim Genişletmek için tıkla ... yanlış zamanda başlamışız desene
hsynbrkkaya' Alıntı: 9-10 sene önce rulet masaları yanardı cilveli cilveli konuşmalar kumarmı oynicaz 31 mi çekicez bilemezdim Genişletmek için tıkla ... yanlış zamanda başlamışız desene
16 Nis 2026 #22 cgslmali1903 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,006 299 83 9aboubakar14' Alıntı: özlü söze veya iyi dileğe ihtyacım yok isim soyisme ihtiyacım var dost... Genişletmek için tıkla ... Hafiye olaydım da, sana bunu bulaydım, gülünü göreydim de kapına geleydim, "al dost" doya doya kokla diyeydim
9aboubakar14' Alıntı: özlü söze veya iyi dileğe ihtyacım yok isim soyisme ihtiyacım var dost... Genişletmek için tıkla ... Hafiye olaydım da, sana bunu bulaydım, gülünü göreydim de kapına geleydim, "al dost" doya doya kokla diyeydim
16 Nis 2026 #23 hsynbrkkaya Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 252 162 43 9aboubakar14' Alıntı: yanlış zamanda başlamışız desene Genişletmek için tıkla ... İlk tempobette gördüm,nasıl oynanacağını çözene kadar 900 TL kredi kartı limiti doldu,slot çıktı mertlik bozuldu.
9aboubakar14' Alıntı: yanlış zamanda başlamışız desene Genişletmek için tıkla ... İlk tempobette gördüm,nasıl oynanacağını çözene kadar 900 TL kredi kartı limiti doldu,slot çıktı mertlik bozuldu.