- 491
- 1,095
- 93
Koyu fenerbahçeliyim niye böyle bir rüya gördüm bilmiyorum cornelius 3 gol atıyordu
hahahhaKoyu fenerbahçeliyim niye böyle bir rüya gördüm bilmiyorum cornelius 3 gol atıyordu
Haçan ciddimi deysünKoyu fenerbahçeliyim niye böyle bir rüya gördüm bilmiyorum cornelius 3 gol atıyordu
😂😂hahahha
Kupon var mı dostumKoyu fenerbahçeliyim niye böyle bir rüya gördüm bilmiyorum cornelius 3 gol atıyordu
Bu sene o sene zamanla olacak reis 😂😂Nolcak be bu fenerin hali bu senede yüzümüz gülmeyecek mi Ümraniye bile diş geçirdi diğer takımlar düşünemiyorum insallah toplanırız, forvet falan hikaye aga takımda kanatlar bide 10 numara iş yapmadıktan sonra benzemayı koy yine faydası olmaz
Helal dost beton yetmez 👍
4-1 yenecek gördüm geleceği 😂ts yenecek zatende 2-1 mi 3-2mi 4-1 mi yener bilmem
Kanka sanki aralarında bir maç 4/1 di geçmişi görme sen4-1 yenecek gördüm geleceği 😂
Bende rüyamda seni gördüm gelip bana anlatiyordun la sabah kalktim bu arkadaş kimdi diyorum trabzonda messi falan oynuyordu nedense maçta ispanyada Santiago Bernabéu da oynandı biz ispanyaya nasıl gittik sen kimsin messi neden vardı sabahtır düşünüyorumKoyu fenerbahçeliyim niye böyle bir rüya gördüm bilmiyorum cornelius 3 gol atıyordu
ya nasıl yani maç özeti falan mı izledinOynamasam olmazdı 3 tane cornelius golü hala gözümün önünde 😂
Bu maçı hiç analiz etmedim bunu senden duyuyorum 😂😂Kanka sanki aralarında bir maç 4/1 di geçmişi görme sen![]()
Maç sonucu ve golü atanlar vardıya nasıl yani maç özeti falan mı izledinyoksa 90 dk mı
![]()
tahmin ettimde bi an acaba golleride izledin mi diye düşündüm :dMaç sonucu ve golü atanlar vardı