Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Sabah Sabah Arayan Karakol

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,946
1,013
113
Açtım telefonu bana diyor masak hesapları inceliyor biliyosun oyun oynuyormışsun batmandan hesaplara bulaşmışsın bu işten elini ayağını çek gözüm tamammı dedi kapattı telefonu filmmi gerçekmi anlamadım
IMG_0390.jpeg

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,492
1,194
113
Açtım telefonu bana diyor masak hesapları inceliyor biliyosun oyun oynuyormışsun batmandan hesaplara bulaşmışsın bu işten elini ayağını çek gözüm tamammı dedi kapattı telefonu filmmi gerçekmi anlamadım
Ekli dosyayı görüntüle 961979

polisinde isi gucu bitti ah su cocugu arayalimda elini ayagini ceksin yazik diye dusunmus seni djdjsksk fake knka birisi sana oyun oynamis numaran oraya dusunce eglenmisler hor gormusler seni :))

emircan5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
589
990
93
Muhtemelen ailenden biri öğrenmiştir gizli bir numaradan birine arattirip böyle şeyler söylemesini istemiştir kork diye

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,735
11,025
113
Sağlam dolandırıcılarına eğer bu adam forma konu acmasa bunu kopartirlardi

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,729
8,761
113
ilk açamadım uyuyodum bida aradım açtım işte ve sesi harbi 40 larında bi polis gibi
Orta yaşlı bı polis sesi die bı ses yok kral. Seni kimse özelden arayipta kumar oynama yiğidim masak filan inceliyor demez diyemez. Dolandırıcı yani. Mimlediler, tekrardan açık numaradan arayıp 5-10 koparmaya çalışırlar

emircan5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
589
990
93
Orta yaşlı bı polis sesi die bı ses yok kral. Seni kimse özelden arayipta kumar oynama yiğidim masak filan inceliyor demez diyemez. Dolandırıcı yani. Mimlediler, tekrardan açık numaradan arayıp 5-10 koparmaya çalışırlar
Aynen yüzde doksan dediğin gibi olur

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,946
1,013
113
bilmiyom çok tuhaftı benden bi lira koparamazda ilk defa yaşadığım için harbi patladık sandım

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,006
27,316
113
Son derece kibar ve ılımlı yaklaşım sergilemiş hattaki beyefendi. Bir daha oynarsan gelir kolunu bacağını kırarım da diyebilirdi.