- 1,946
- 1,013
- 113
Açtım telefonu bana diyor masak hesapları inceliyor biliyosun oyun oynuyormışsun batmandan hesaplara bulaşmışsın bu işten elini ayağını çek gözüm tamammı dedi kapattı telefonu filmmi gerçekmi anlamadım
Ekli dosyayı görüntüle 961979
Ulasamazsa arar ama bu şekilde konuşmazPolis bu şekilde konuşmaz reis ve eve kağıt gelir ilk önce ben yaşadım çünkü
Muhtemelen ailenden biri öğrenmiştir gizli bir numaradan birine arattirip böyle şeyler söylemesini istemiştir kork diyeAçtım telefonu bana diyor masak hesapları inceliyor biliyosun oyun oynuyormışsun batmandan hesaplara bulaşmışsın bu işten elini ayağını çek gözüm tamammı dedi kapattı telefonu filmmi gerçekmi anlamadım
ilk açamadım uyuyodum bida aradım açtım işte ve sesi harbi 40 larında bi polis gibiÖnden bı yoklama çektiler devamında tekrardan ararlar kral
imkanı yokMuhtemelen ailenden biri öğrenmiştir gizli bir numaradan birine arattirip böyle şeyler söylemesini istemiştir kork diye
Şans bonusu var mı diye sorsaydın reisilk açamadım uyuyodum bida aradım açtım işte ve sesi harbi 40 larında bi polis gibi
Bir siteden yüklü miktarda alacağın yok demiimkanı yok
bana ne dolandırıcısı adam bunu söyleyip kapattı telefonu amkSağlam dolandırıcılarına eğer bu adam forma konu acmasa bunu kopartirlardi
VarmışŞans bonusu var mı diye sorsaydın reis
yokBir siteden yüklü miktarda alacağın yok demi
Orta yaşlı bı polis sesi die bı ses yok kral. Seni kimse özelden arayipta kumar oynama yiğidim masak filan inceliyor demez diyemez. Dolandırıcı yani. Mimlediler, tekrardan açık numaradan arayıp 5-10 koparmaya çalışırlarilk açamadım uyuyodum bida aradım açtım işte ve sesi harbi 40 larında bi polis gibi
Olur olur sektirmeyiz reisim 😀Varmış
Aynen yüzde doksan dediğin gibi olurOrta yaşlı bı polis sesi die bı ses yok kral. Seni kimse özelden arayipta kumar oynama yiğidim masak filan inceliyor demez diyemez. Dolandırıcı yani. Mimlediler, tekrardan açık numaradan arayıp 5-10 koparmaya çalışırlar
bilmiyom çok tuhaftı benden bi lira koparamazda ilk defa yaşadığım için harbi patladık sandımOrta yaşlı bı polis sesi die bı ses yok kral. Seni kimse özelden arayipta kumar oynama yiğidim masak filan inceliyor demez diyemez. Dolandırıcı yani. Mimlediler, tekrardan açık numaradan arayıp 5-10 koparmaya çalışırlar
Son derece kibar ve ılımlı yaklaşım sergilemiş hattaki beyefendi. Bir daha oynarsan gelir kolunu bacağını kırarım da diyebilirdi.Açtım telefonu bana diyor masak hesapları inceliyor biliyosun oyun oynuyormışsun batmandan hesaplara bulaşmışsın bu işten elini ayağını çek gözüm tamammı dedi kapattı telefonu filmmi gerçekmi anlamadım