Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Sabah Sabah Arayan Karakol

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,946
1,013
113
Orta yaşlı bı polis sesi die bı ses yok kral. Seni kimse özelden arayipta kumar oynama yiğidim masak filan inceliyor demez diyemez. Dolandırıcı yani. Mimlediler, tekrardan açık numaradan arayıp 5-10 koparmaya çalışırlar
Babamıda aramışlar demin

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,364
800
113

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,876
113
Açtım telefonu bana diyor masak hesapları inceliyor biliyosun oyun oynuyormışsun batmandan hesaplara bulaşmışsın bu işten elini ayağını çek gözüm tamammı dedi kapattı telefonu filmmi gerçekmi anlamadım
Ekli dosyayı görüntüle 961979
polis gel der hocam yani kendi başına gözünü seveyim filan demez yoksa incelemede meslek hayatını bitirir. dolandırıcı desem bi amaç yok galiba kafası güzel birisi sana denk gelmiş :D

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,946
1,013
113
polis gel der hocam yani kendi başına gözünü seveyim filan demez yoksa incelemede meslek hayatını bitirir. dolandırıcı desem bi amaç yok galiba kafası güzel birisi sana denk gelmiş :D
babamı aramışlar demiş Site hesaplarını şikayet ediyomuşum boş yatırım talebi oluşturuyomuşum :D

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,876
113
babamı aramışlar demiş Site hesaplarını şikayet ediyomuşum boş yatırım talebi oluşturuyomuşum :D
engelle geç son 1 haftadır halamın numarasına benim adıma mesaj geliyormuş kadın sasırmış bildiklerinden sen benim numaramlamı üye oldun diye aradı yok ne alaka dedim engelle açma. iyice azıttılar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,317
62,656
113
Açtım telefonu bana diyor masak hesapları inceliyor biliyosun oyun oynuyormışsun batmandan hesaplara bulaşmışsın bu işten elini ayağını çek gözüm tamammı dedi kapattı telefonu filmmi gerçekmi anlamadım
Ekli dosyayı görüntüle 961979
Sende buna inanıp gelip burda konu açtım he kardeş?hmm daha Yasin küçükmüş normal.ama bu kadar korkuyorsan bırak bu işleri yasaldan oyna sen.

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,764
11,063
113
@Wiskas bilader birdaha gülücük atarsan hem döverim hemde başkana yazarım tamammi

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
651
568
93
Karakol ve polis açık numaradan arar.
Masakbet deneme bonusu mu acaba reklamda olabilir.