Orası oleUmarım hep böyle kazanamazsın. Daim olmasın dost 🙏
Orası oleUmarım hep böyle kazanamazsın. Daim olmasın dost 🙏
Saolbolşanslar ikisni de bi arada iyi denk getirmişşsin yebrik ederim
Cektim knkq tlfn faturası odedi kredi kartı flntekrar geri yatırıp kaybetme sakın dikkat et
Dalga geçmiyorum sohbet ediyoruzKardeşim burada 100 TL'ye bilene ihtiyacı olan insanlar var onlarla resmen dalga geçiyorsun sen şu anda 10.000 kazanmışsın bir milyon kazanmış gibi hava atıyorsun lavuk bizim günlük yatırdığımız zaman 30-40k arası neyin havası ben anlamıyorum bakma beğenenler de ihtiyaç sahibi olanlar onlarla dalga geçme hakkın yok senin
Ayn oleDağıtım yapmak mecburi mi her kazançta beyler adamın üstüne niye gidiyorsunuz
100k yakalasan buralar yanardı herhalde ateş ediyorsun kardeşim tebriklerCektim knkq tlfn faturası odedi kredi kartı fln
Maas olucak Sağlam kazanç 35 k yatircam birinden ikisinde100k yakalasan buralar yanardı herhalde ateş ediyorsun kardeşim tebrikler
Hoş. GeldinAzgın arkadaş 😅
Yok kanka kimse zorla dağıt demiyor ayrıca burda hiç birzaman para istemedim sadece şunu merak ediyorum dağıtım yoksa siteden de şüphen yoksa niye açarsınki konuyu sevincini tek yaşayamıyormu burdaki amaç neDağıtım yapmak mecburi mi her kazançta beyler adamın üstüne niye gidiyorsunuz
He malım nolduCihat mal mısın amk kazandigin 10k havan 100k
Borçlara giti dağıtım iptalYok kanka kimse zorla dağıt demiyor ayrıca burda hiç birzaman para istemedim sadece şunu merak ediyorum dağıtım yoksa siteden de şüphen yoksa niye açarsınki konuyu sevincini tek yaşayamıyormu burdaki amaç ne
Rica ederim darısı snaSevincini bizimle paylaştığın için sana teşekkür ederim
Hakan üzüntülüdağıtım iptal borçlara giti para
bence bazen kafalar düzelsin diye iyi oluyor bu tür paylaşımlar paylaşılınca sorun olmaz tebrik ederiz birbirimiz i kim o an şanslıysa )))Dağıtım yapmayanları, site güvenlimi değilmi diye sormucaksan ne diye açıyorsun mesela konuyu dostum tamam kazanmışsın 10 kcık amaç ne paylaşıyorsun mesela sadece mersktan soruyorun
Saolbence bazen kafalar düzelsin diye iyi oluyor bu tür paylaşımlar paylaşılınca sorun olmaz tebrik ederiz birbirimiz i kim o an şanslıysa )))
Dağıtım iptal olurduSole bir gun milyon vursam ne olurdu
Hic bi s.m Olmaz kankaSole bir gun milyon vursam ne olurdu