- 21,880
- 18,048
- 113
Sen seç istediğine dm atBeyler guvenilir kimse yokmu adminler gormedi cunku ona atalm olmazsa cidden gitmem lazm sonra kacti olmayalm😁😁 bu arada emeginize saglk guzel takip ettik
Sen seç istediğine dm atBeyler guvenilir kimse yokmu adminler gormedi cunku ona atalm olmazsa cidden gitmem lazm sonra kacti olmayalm😁😁 bu arada emeginize saglk guzel takip ettik
Hallederim ben at senOrtak valla ben birine atim 2k 100 tl keser zaten 1900 duser hesabina kendisiyle birlikte 9 kisiye dagitir hocam olmazmi
Var dost niye olmasın abuzer .butra .ben at sıkıntı olmaz çıkan arkadaşlara atarlarBeyler guvenilir kimse yokmu adminler gormedi cunku ona atalm olmazsa cidden gitmem lazm sonra kacti olmayalm😁😁 bu arada emeginize saglk guzel takip ettik
Dost sen 9 kişi seç öyle at . Daha doğru olurOrtak valla ben birine atim 2k 100 tl keser zaten 1900 duser hesabina kendisiyle birlikte 9 kisiye dagitir hocam olmazmi
Kimseyi tanimiyorum ortak oyuzdenSen seç istediğine dm at
Aynen gardasım sen burdan seç gönderi ver babacanBeyler guvenilir kimse yokmu adminler gormedi cunku ona atalm olmazsa cidden gitmem lazm sonra kacti olmayalm😁😁 bu arada emeginize saglk guzel takip ettik
zaten çekiliş başlık yok kafana göreBeyler guvenilir kimse yokmu adminler gormedi cunku ona atalm olmazsa cidden gitmem lazm sonra kacti olmayalm😁😁 bu arada emeginize saglk guzel takip ettik
Mantıklı kankaOrtak valla ben birine atim 2k 100 tl keser zaten 1900 duser hesabina kendisiyle birlikte 9 kisiye dagitir hocam olmazmi
19k mesaji var bu arkadasa atiyorum beyler okeyseniz kendisiyle birlikte 8 kisi daha secer yada cekls yapar onayliyorsanz atimVar dost niye olmasın abuzer .butra .ben at sıkıntı olmaz çıkan arkadaşlara atarlar
Benim adım emin kankaKimseyi tanimiyorum ortak oyuzden
Tanıman önemli değil hayrın tanıdığı olmazKimseyi tanimiyorum ortak oyuzden
Sen bisey yaz begenen 9 kisiye verKimseyi tanimiyorum ortak oyuzden
Dost sen sec ben dagitayim istersenOrtak valla ben birine atim 2k 100 tl keser zaten 1900 duser hesabina kendisiyle birlikte 9 kisiye dagitir hocam olmazmi
At kral o adama yanlış yapmaz19k mesaji var bu arkadasa atiyorum beyler okeyseniz kendisiyle birlikte 8 kisi daha secer yada cekls yapar onayliyorsanz atim
Sana atsa direk siteye atarsın aw çok konuşma ayakcıAbuzer hariç herkese atabilirsin onun payfix emniyette kırmızı listede
Senin konu cekiliş diye acilmamis konudan 9 kisi secip dmden ulasican dostOrtak valla ben birine atim 2k 100 tl keser zaten 1900 duser hesabina kendisiyle birlikte 9 kisiye dagitir hocam olmazmi
Ok at o arkadasa19k mesaji var bu arkadasa atiyorum beyler okeyseniz kendisiyle birlikte 8 kisi daha secer yada cekls yapar onayliyorsanz atim