- 17,547
- 9,624
- 113
Tebrikler
Ona kim iş verir kankaSenin işin yok mu aw takip ediyon beni![]()
Teşkocu seniSenin işin yok mu aw takip ediyon beni![]()
SavaşimmmTeşkocu seni
Dost onuda sen hallet aktif kişilerden seç aç 8 kişiye biride sen dokuz işte adamin işi varmış ugrastirmayinIsimleri sen saçar bana yazarsın ben atarım dost yada aminler çekiliş yapar çıkana attım
Ortak sana atiyorum sen -besiktas-maximlestine 3 oluyor 6 kiside sen sec ortak zahmet olmazsa sana cidden acelem var bide tanmyrm kimseyi sen hakkaniyetle 6 kisi daha sec . Okeylersen fix yaz dmden ortakIsimleri sen saçar bana yazarsın ben atarım dost yada aminler çekiliş yapar çıkana attım
Senin gibi ayakcılara paramı dağıtalım açıp hadi ağlaaaUza dedik sana hala buralardasın git rol aç sen hacıvat
Ortak sana atiyorum sen -besiktas-maximlestine 3 oluyor 6 kiside sen sec ortak zahmet olmazsa sana cidden acelem var bide tanmyrm kimseyi sen hakkaniyetle 6 kisi daha sec . Okeylersen fix yaz dmden ortak
Eyvallah dost kesene bereket halleder o arkadaş gerisiniOrtak sana atiyorum sen -besiktas-maximlestine 3 oluyor 6 kiside sen sec ortak zahmet olmazsa sana cidden acelem var bide tanmyrm kimseyi sen hakkaniyetle 6 kisi daha sec . Okeylersen fix yaz dmden ortak
Atacak kişiyi uyarıyorum abuzerin payfixi emniyette her tuvalette yazılıDost onuda sen hallet aktif kişilerden seç aç 8 kişiye biride sen dokuz işte adamin işi varmış ugrastirmayin
Dost sen secsen daha iyiydi ama neyse tebrikler tekrardanOrtak sana atiyorum sen -besiktas-maximlestine 3 oluyor 6 kiside sen sec ortak zahmet olmazsa sana cidden acelem var bide tanmyrm kimseyi sen hakkaniyetle 6 kisi daha sec . Okeylersen fix yaz dmden ortak
Sen baktın kim aktif senin yazman adil olan acil işin varsa gelince yapOrtak sana atiyorum sen -besiktas-maximlestine 3 oluyor 6 kiside sen sec ortak zahmet olmazsa sana cidden acelem var bide tanmyrm kimseyi sen hakkaniyetle 6 kisi daha sec . Okeylersen fix yaz dmden ortak
Kanka sende oisIsimleri sen saçar bana yazarsın ben atarım dost yada aminler çekiliş yapar çıkana attım