- 2,769
- 1,194
- 113
Bilim insanları yaşlanmayı önleme çalışmaları yapıyor. Yaşlanmayı durduracaklar. İnsan ölümsüz olacak. Para.
Ölüm zamanını bilip keyif içinde yaşayacağını düşünüyorsun demek ki, açtığın konuyu normal karşılıyorum zeka seviyen bu kadar demekŞimdi milti milyoner dünyayı geziyor sunuz
Çok kaliteli bir yaşam
Fakat kesin olarak ölüm yaşı 50
Birde çok fakirlik yoksulluk açlık sefalet kalitesiz bir yaşam
Fakat ölüm yaşı 100 kesin olarak
Siz hangisini tercih ederdiniz 😃
50 yaşında ölmeyi tercih ederimŞimdi milti milyoner dünyayı geziyor sunuz
Çok kaliteli bir yaşam
150 mi Zengin birisi olup ege bölgesinde yazlık sessiz sakin bir yerde 150 ye kadar yaşamak isterdim
O dedigin imkansız 😂Bilim insanları yaşlanmayı önleme çalışmaları yapıyor. Yaşlanmayı durduracaklar. İnsan ölümsüz olacak. Para.
Emekli olduktan sonra 50 yil daha yaşamayalım mi yani150 mi
5 yılı görsek kafiiEmekli olduktan sonra 50 yil daha yaşamayalım mi yani
Yaşşa be bordo mavi dostEmekli olduktan sonra 50 yil daha yaşamayalım mi yani
Para her zaman kazanılırKararsızım seko para mı can mi
Fakir olarak dünyaya kazık çakmak istiyorum. Ahirette mutlu olmak için.Şimdi milti milyoner dünyayı geziyor sunuz
Çok kaliteli bir yaşam
Olmayacağı için erken ölümü şimdi tercih edersin de 49 bitip 50 ye giderken, ölüm korkusu gtü sarmışken o zaman görmek isterdim seni. O zaman da Allahım beni 49 yıl değil 499 yıl yaşat sefalet içinde olayım yeter ki canımı alma dersinMulti milyoner olup 50 sene yaşayıp ölmeyi tercih ederim paran olmadıktan sonra 100 sene sefalet içinde yaşasan işe yaramaz
kimyasal ame dedigimiz yavsan otundamı etkili yoksa emdirilmis pecete dedigimiz kagıtdamı etkiliŞimdi milti milyoner dünyayı geziyor sunuz
Çok kaliteli bir yaşam