- 5,879
- 4,988
- 113
Bi güldürmedin su formun yüzünü be kardeşim 😏Parcaladilar
Bi güldürmedin su formun yüzünü be kardeşim 😏Parcaladilar
Aynen dost yollar parayı federal dostumuzişi çıkmıştır dost bize yolladı yıllardır forumda o yamuk yapmaz
Dostum işlik bişey değil bu dün sabah mesaj attı akşam iş çıkışı atıcam diye. Bunun türkçe meali ben parayı siteye atıcam çoğaltmaya çalışıcam tutarsa ordan yollarım hesabı. Sen almış olabilirsin almayan kişiler var. 2 kişi 100 lira yapıyorişi çıkmıştır dost bize yolladı yıllardır forumda o yamuk yapmaz
Görecez bakalım ne kadar federalAynen dost yollar parayı federal dostumuz
Verir parayı da faize yatırmış olabilir dost 1 2 günlükGörecez bakalım ne kadar federal
Öder merak etme öyle bir insan değil isi çıkmıştır fırsat bulamamıştir pazartesiye kadar o ödemese ben atarım sana rahat olDostum işlik bişey değil bu dün sabah mesaj attı akşam iş çıkışı atıcam diye. Bunun türkçe meali ben parayı siteye atıcam çoğaltmaya çalışıcam tutarsa ordan yollarım hesabı. Sen almış olabilirsin almayan kişiler var. 2 kişi 100 lira yapıyor
Pazartesi bende atarım sana rahat ol. Çekiliş yapılalı 2 gün oluyor. Bizde yaptık etkinlik çekim gelmeden çıkanlara gönderdikÖder merak etme öyle bir insan değil isi çıkmıştır fırsat bulamamıştir pazartesiye kadar o ödemese ben atarım sana rahat ol
E tamam pazartesi sen bana at olur mu 😀😀😀Pazartesi bende atarım sana rahat ol. Çekiliş yapılalı 2 gün oluyor. Bizde yaptık etkinlik çekim gelmeden çıkanlara gönderdik
Olur kardeşimE tamam pazartesi sen bana at olur mu 😀😀😀
Allah razı olsun...Olur kardeşim
iki dk da çaptın adamı dostE tamam pazartesi sen bana at olur mu 😀😀😀
Cümlemizden kardeşimAllah razı olsun...
Yok vala sağolsun kendisi istedi Allah alandan da verenden de razı olsuniki dk da çaptın adamı dost![]()
Bizi sampdoria macında inter çarptı dost toparlanmaya calısıyoruz hala@bjornensz gel bizde seni çarpalım dost allah yolunda![]()
çok kötü maçtı be tek kale atamadı pustBizi sampdoria macında inter çarptı dost toparlanmaya calısıyoruz hala
Dimarco ve lautaro ahrazlarının banka hesabı incelenmeliydi o maçtan sonraçok kötü maçtı be tek kale atamadı pust