- 6,456
- 10,789
- 113
Maşallah dediğimiz beş dakika yaşamıyor hızlı dedik siteyeBugün kazanıyoruzda ödeme alamıyoruz dostlar 😂Ekli dosyayı görüntüle 306327
Aynen öyle geçen sene iyiydi arada veriyordu bu sene sürekli aliyorYav bak param yok 200 lirayi 1k yaptım dedim ki 3 5 el satin alayim bişey olur belki aldım para 500 çıktım yemin olsun 30x bile vermedi 6 satın alima 500 yedi 500 le girdim rulete yine 1k yaptım dedim az önce yedi şimdi 200 falan alırız yine aldım yine 50x yok 500 e indi tekrar 1 k yaptım dedim artık verir awq oyunu bütün parayı bıraktım çıktım kesinlikle ayar vbet kadar haysiyetsiz slot yok
gelir birazdan forumu devreye sokman iyi olmuşBugün kazanıyoruzda ödeme alamıyoruz dostlar 😂Ekli dosyayı görüntüle 306327
Sene sonunda para veriyo slotlar onlarında vergisi carti curtu var onun için aciyolar dikkat et bak Aralık 15 Ocak 15 arası forumda ne çok para paylaşan oluyo 40 bin 50 bin falanAynen öyle geçen sene iyiydi arada veriyordu bu sene sürekli aliyor
Eyw bro 😉Sanada destek oluruz dayı 😂
Yaslandik artık aynı anda yapamiyoz sigara içmekten kalkmiyo günde 3 paket içtim aylarca awq sigara alçak para bulamiyom dostları taciz ediyoz bütün gün görende hiç içmiyom sanacakDost çok terbiyesiz bir adam olmuşsun görmeyeli.En son gördüğümde rulet oynarken aynı anda yapıyordun bu işleri
Dost benim yorum niye silindi ben o mesajda ne dedim kiYaslandik artık aynı anda yapamiyoz sigara içmekten kalkmiyo günde 3 paket içtim aylarca awq sigara alçak para bulamiyom dostları taciz ediyoz bütün gün görende hiç içmiyom sanacak
Müstehcen konuşma dost başkan sevmez müstehcen konusmalariDost benim yorum niye silindi ben o mesajda ne dedim ki
Ooo iyisinAlmanciyi beklerken bı 100 Luk şans paramız geldi bir dosttan Almancı altta kalmaz en az 500 cakar
Senin terbiyesizliğinin cezası bana kesildi dost gitti senin 200 gayme uyandırayım 😂Müstehcen konuşma dost başkan sevmez müstehcen konusmalari
Yanlis anlamis okuyan bellikiDost benim yorum niye silindi ben o mesajda ne dedim ki
Şuan biri 5 bin atsa en fazla 5 e kadar kumar oynarımOoo iyisin![]()
O kdr surermi laŞuan biri 5 bin atsa en fazla 5 e kadar kumar oynarım
250 yan çizmeler başladı ohoo bu hatayı 250 üstüne koyup telafi et bakalimSenin terbiyesizliğinin cezası bana kesildi dost gitti senin 200 gayme uyandırayım 😂
Artık elindeki 100 le idare edecekSenin terbiyesizliğinin cezası bana kesildi dost gitti senin 200 gayme uyandırayım 😂
Pardon dost 250 demiştik gitti senin 250 gayme 😂250 yan çizmeler başladı ohoo bu hatayı 250 üstüne koyup telafi et bakalim
Abi ben şunu anladım ben para için oynamıyorum sigaram var mı var karnım tokkmu tok an ver yansın yarın ağlarız o gün kumar vaktiO kdr surermi la
O derece hicmi kazanma ihtimali yok enişte sanki 5 k olsa sabah forundaki dostlara beşer k dağıtacakmissin hissi uyandi birdenŞuan biri 5 bin atsa en fazla 5 e kadar kumar oynarım