- 51,723
- 48,896
- 113
Sana kaç para lazımBana gelmedi dost 1-2 günlük faiz kaç kâr getirdi burda o kadar savunduk seni 😂😂
Sana kaç para lazımBana gelmedi dost 1-2 günlük faiz kaç kâr getirdi burda o kadar savunduk seni 😂😂
Seviyoruz dost seni sevgimizin karşılığı olarak dmden yazalimmiEyvallah dostlar yok hani paranın hepsini alıp kaçsam derdik ki iyi para da sen ikibin lira dağıt 50 li yi al kaçbu arada öğrenmiş olduk sevenlerimis varmış
![]()
Kumar bitirirSeviyoruz dost seni sevgimizin karşılığı olarak dmden yazalimmi
Açık çek mi bu 🤔Sana kaç para lazım![]()
Bana çok para lazım dost forum toplansa benim borçları kapatamazSana kaç para lazım![]()
Şimdi değil ama nbye yakın bir rol yapalım mı seninleSeviyoruz dost seni sevgimizin karşılığı olarak dmden yazalimmi
Bitirdi bitirecek başka bişey kalmadı o yüzden artık dert etmiyoruzKumar bitirir![]()
Yani 300 nft yi çekirdek gibi citleyen adamsın senBana çok para lazım dost forum toplansa benim borçları kapatamaz
NBA yok kanka ama şuan güzel basketler varŞimdi değil ama nbye yakın bir rol yapalım mı seninle
Ben elendim bbŞimdi değil ama nbye yakın bir rol yapalım mı seninle
O zaman şuan yapalım 100 atıyorum rol yapNBA yok kanka ama şuan güzel basketler var
Keşke giden 300 olsa dost 300 katı borçluyuz devlete bankalara arkadaşlar aYani 300 nft yi çekirdek gibi citleyen adamsın sen![]()
Olur bro kesene bereket bin yapıp yargı dagitirizO zaman şuan yapalım 100 atıyorum rol yap
Bin yap 900 bana at 100 le devamOlur bro kesene bereket bin yapıp yargı dagitiriz
O zaman pyfxOlur bro kesene bereket bin yapıp yargı dagitiriz
oynadığın gibi gelsinOlur bro kesene bereket bin yapıp yargı dagitiriz
E banaBin yap 900 bana at 100 le devam
Sonraki rollingte senin nasibinE bana![]()
Aha kornercide geldiKorner :\