- 6,315
- 10,493
- 113
Bol şanslar dostİstanbulspor’dan kârımızı olduğu gibi Bayern’e bastık.Çok zor bir maç biliyorum evet ama Bayern evinde oynadığı her maçın favorisidir.Bu orana değer hadi BayernEkli dosyayı görüntüle 329003
Bol şanslar 🙏İstanbulspor’dan kârımızı olduğu gibi Bayern’e bastık.Çok zor bir maç biliyorum evet ama Bayern evinde oynadığı her maçın favorisidir.Bu orana değer hadi BayernEkli dosyayı görüntüle 329003
Bol sansİstanbulspor’dan kârımızı olduğu gibi Bayern’e bastık.Çok zor bir maç biliyorum evet ama Bayern evinde oynadığı her maçın favorisidir.Bu orana değer hadi BayernEkli dosyayı görüntüle 329003
Bol şanslar reisİstanbulspor’dan kârımızı olduğu gibi Bayern’e bastık.Çok zor bir maç biliyorum evet ama Bayern evinde oynadığı her maçın favorisidir.Bu orana değer hadi BayernEkli dosyayı görüntüle 329003
bol şanslar dost bence 2 0 kazanacaktır Bayernİstanbulspor’dan kârımızı olduğu gibi Bayern’e bastık.Çok zor bir maç biliyorum evet ama Bayern evinde oynadığı her maçın favorisidir.Bu orana değer hadi BayernEkli dosyayı görüntüle 329003
Bol şanslar icardiiiİstanbulspor’dan kârımızı olduğu gibi Bayern’e bastık.Çok zor bir maç biliyorum evet ama Bayern evinde oynadığı her maçın favorisidir.Bu orana değer hadi BayernEkli dosyayı görüntüle 329003
Bol Şanslar 👍🏻İstanbulspor’dan kârımızı olduğu gibi Bayern’e bastık.Çok zor bir maç biliyorum evet ama Bayern evinde oynadığı her maçın favorisidir.Bu orana değer hadi BayernEkli dosyayı görüntüle 329003
Kral ne yaptin sen istanbul ust tuyomu geldi ben kayseri aldim gelmedi bayere guveniyorum bendeİstanbulspor’dan kârımızı olduğu gibi Bayern’e bastık.Çok zor bir maç biliyorum evet ama Bayern evinde oynadığı her maçın favorisidir.Bu orana değer hadi BayernEkli dosyayı görüntüle 329003