- 47,884
- 52,505
- 113
Kupon yok kral gir bakalım lighting rulete yayın aç rulet duayeni sana söylesin sayıları 2 dkda tüm servetini verYok mu la kupon dostlar 😂
Kupon yok kral gir bakalım lighting rulete yayın aç rulet duayeni sana söylesin sayıları 2 dkda tüm servetini verYok mu la kupon dostlar 😂
Yer varmı ağamYok mu la kupon dostlar 😂
Geceyi kapattık dost diğer sefere diyelimYer varmı ağam![]()
Dost sonra deneyelim kapattık kuponu bu gecelik teşekkür ederim yinedeKolombiya brezilya 1x
Kosta rika panama x2
Venados cancun x2
Çifte şans kuponu. Ben ms olarak oynadım müdür işini görürse 👍
HmmGizli gizli basıyon 200 leri para atıcaktım vazgeçtim tek yiyen tek ölür kral
Dur daha karpuz kesecezDost sonra deneyelim kapattık kuponu bu gecelik teşekkür ederim yinede
Kanguruyu her ay 5bin tokatlıyorum böyle enayi bulamazsın aranı iyi tut 2 ağla donunu al topsakallının
Sen aklımdasın dost senin kupon geldi mi ulaşıyorum sana hemenDur daha karpuz kesecez![]()
Yok la nba de varsa akariz diye tektardanSen aklımdasın dost senin kupon geldi mi ulaşıyorum sana hemen![]()
Dost yanımda kız arkadaş var onada ayıp oldu sabahtan beri tatava yapıyor kaçayım ben ufaktan.Bir açıkta kupon var sadece o dostumuzunki gelirse ulaşırım onadaYok la nba de varsa akariz diye tektardan![]()
Tmmdir dost zaten yokmus nba 2 mac var sadece iyi gecelerDost yanımda kız arkadaş var onada ayıp oldu sabahtan beri tatava yapıyor kaçayım ben ufaktan.Bir açıkta kupon var sadece o dostumuzunki gelirse ulaşırım onada![]()
Aga bugünde devam mi buna 😅Kuponu kazanan dostlarıma teşekkür ederim ulaşımları yaptım.Kaybeden dostlarımada emekleri için teşekkür ederim inşallah diğer sefere olur.Açıkta bir kupon var gece maçları o kupon gelirse kupon sahibi dostada ulaşım sağlarım.Herkese iyi geceler dostlar
Yaparız dost bugünede duruma göre bakalımAga bugünde devam mi buna 😅
kolombiya - brezilyadan gitmiş atacakları tutmuş iy sağlık olsun dost kgvarı yediler keşke basketle kombine deseydim de 3 lü istedinKupon No:3 Oynandı dost zor kuponEkli dosyayı görüntüle 422285