- 88,613
- 30,904
- 113
Gıdıyom eyw
AhahshajahajjahahahVay arkadaş son 3 dakika cacık.Zorla 60 da bitti işe gel.Şu Recep yemin ederim ki gudubet.Benim ne zaman konuya gelse şans dönüyor anasını satayım.Recep sen çıkta yarı sonrası gel sana zahmet dost
Vallahi sen bana yaramıyorsun dost.Dikkat ettim samimi söylüyorum bak.Ben senden dolayı foruma atmaya korkar oldumGıdıyom eyw
Paramparca ettin dost recoyuVallahi sen bana yaramıyorsun dost.Dikkat ettim samimi söylüyorum bak.Ben senden dolayı foruma atmaya korkar oldum![]()
Adam yıkıldıVallahi sen bana yaramıyorsun dost.Dikkat ettim samimi söylüyorum bak.Ben senden dolayı foruma atmaya korkar oldum![]()
Yalan mı dost adam geldiğinde 52 sayıdaydı.3:30 dakika vardı çeyrek 60 da zar zor bittiAhahshajahajjahahah
Recebin totemiyle kazanan çok dost 😊Vallahi sen bana yaramıyorsun dost.Dikkat ettim samimi söylüyorum bak.Ben senden dolayı foruma atmaya korkar oldum![]()
Dostum Receb’i yeni tanımıyorum 2-3 senedir tanıyorum.Bana yaramıyor sadece şanslarımız ters ben inanıyorum böyle şeylereRecebin totemiyle kazanan çok dost 😊
Reco kırar bu kupon da şanssızlığı dostYalan mı dost adam geldiğinde 52 sayıdaydı.3:30 dakika vardı çeyrek 60 da zar zor bittiReceb’in gözü beni deviriyor sürekli
![]()
Doğrudur dostDostum Receb’i yeni tanımıyorum 2-3 senedir tanıyorum.Bana yaramıyor sadece şanslarımız ters ben inanıyorum böyle şeylere