- 6,476
- 10,798
- 113
Kasparovu çok severim dost.Yazmana şaşırdım teşekkür ederim 🤷♂️😄Bol şans kasparov dost
2kya talipsin he.az deilmi la 8 k sana versin 😁Kasdarovu bende severim dost 😂😂 gelirse 5 te 1 ine talibim 😉👍 şaka şaka bol şans.
Denver gelmis.kuponu bayagi gune yaymissin.buda gelsin daha guzel olsun.Benim için güzel bir gün oldu.Ortaya karışık içime sinen 6 maç seçip yazdım.Gelirse güzel olur gelmezse nasipte yoktur.Herkese hayırlı sabahlarEkli dosyayı görüntüle 286245
4de4 oldu la kaldi 2 mac.umarim onlarda gelir.guzel para var isin ucundaBenim için güzel bir gün oldu.Ortaya karışık içime sinen 6 maç seçip yazdım.Gelirse güzel olur gelmezse nasipte yoktur.Herkese hayırlı sabahlarEkli dosyayı görüntüle 286245
Hangi siteden oynuyor bu elden falan mı acaba kuponlar bi garip4de4 oldu la kaldi 2 mac.umarim onlarda gelir.guzel para var isin ucunda
Sanmam 1xbet olabilirHangi siteden oynuyor bu elden falan mı acaba kuponlar bi garip
Kupon gelmis tbrklerBenim için güzel bir gün oldu.Ortaya karışık içime sinen 6 maç seçip yazdım.Gelirse güzel olur gelmezse nasipte yoktur.Herkese hayırlı sabahlarEkli dosyayı görüntüle 286245
TebriklerBenim için güzel bir gün oldu.Ortaya karışık içime sinen 6 maç seçip yazdım.Gelirse güzel olur gelmezse nasipte yoktur.Herkese hayırlı sabahlarEkli dosyayı görüntüle 286245