- 6,523
- 10,853
- 113
Hiç sorma.Ama o maçın geleceğini biliyordum.Nereden biliyordun dersende Kasımpaşa şu ligde en sevdiğim takım.Şu zamana kadar o takımın maçına oynayıpta kaybettiğimi hatırlamıyorumKasımapaşa sidik zoruyla geldi kanka 3 dk 2 golbol şans
Dk 70 Ken içime doğdu benimde ama alamadım güzel oranı vardıHiç sorma.Ama o maçın geleceğini biliyordum.Nereden biliyordun dersende Kasımpaşa şu ligde en sevdiğim takım.Şu zamana kadar o takımın maçına oynayıpta kaybettiğimi hatırlamıyorum
Güzel kuponmus bol sansGeceki kombinemden sadece Antalya kaldı.Antalya maçının Üstüne kupon akar.Herkese bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 289266Ekli dosyayı görüntüle 289267
Ooo bol sans brom.takip ederiz.sans seninle olsun.bucks yarim sayiyla gelmis 😁😁Geceki kombinemden sadece Antalya kaldı.Antalya maçının Üstüne kupon akar.Herkese bol şanslar
Bol şanslarGeceki kombinemden sadece Antalya kaldı.Antalya maçının Üstüne kupon akar.Herkese bol şanslar
Ha bak ben onu unutmuştum.Hakikaten Milwa 1 sayıyla geldi kan kusturdu 😂Bu kuponun gelesi var bro.kasimoasa son dklarda 2 gol.bucksda yarim sayiyla gelmis.umarim antalya rahat gelir
Dedim ya kuponun gelesi varmis.umarim antalya macida sivas maci gibi olurHa bak ben onu unutmuştum.Hakikaten Milwa 1 sayıyla geldi kan kusturdu 😂
Dedim ya kuponun gelesi varmis.umarim antalya macida sivas maci gibi olur
Ben inaniyorum bro inanmasam bu kupon zor derdim ama bnce gelicek.izliycem maciUmarım gelir![]()