Geliyor kral sorunsuz ödüyor çekmeden neden çektim diyeyim ekran atabilirim istersenÇekim verildi dostlar yolluyorlar mi çekimleri
Geliyor kral sorunsuz ödüyor çekmeden neden çektim diyeyim ekran atabilirim istersenÇekim verildi dostlar yolluyorlar mi çekimleri
Çekim ilettim bende anında banka ile çektirdiler de bekliyoruz bakalım geçmi geliyor çekimlerGeliyor kral sorunsuz ödüyor çekmeden neden çektim diyeyim ekran atabilirim istersen
Bende 20 dj filan sürdü duruma göre değişiyor sanırım ama ödüyor siteÇekim ilettim bende anında banka ile çektirdiler de bekliyoruz bakalım geçmi geliyor çekimler
MERİTWİN paylaştım 10 DK oldu onuda al istersen yatırımlı ama yatırıp yapıp çektim az önce geldi 10 DK İCİNDE ödedilerBende 20 dj filan sürdü duruma göre değişiyor sanırım ama ödüyor site
Saol dost bakayımMERİTWİN paylaştım 10 DK oldu onuda al istersen yatırımlı ama yatırıp yapıp çektim az önce geldi 10 DK İCİNDE ödediler
Trust wallet indir çok basit oradan trx tron seç oradan çıkan hesap numarasını siteye çekim kısmına paylas5000 yaptım da kripto hesabım yok nasıl cekcez
Papara çekim verdim bakalimTrust wallet indir çok basit oradan trx tron seç oradan çıkan hesap numarasını siteye çekim kısmına paylas
Daha Yeni işleme aldılar benimkini bakiye sıfırlandıPapara çekim verdim bakalim
Daha Yeni işleme aldılar benimkini bakiye sıfırlandı
Hangi oyunda katladınız?Papara çekim verdim bakalim
Egt girdim kesinlikle egt oynayın pragmatic çöp 40 burning hot vs deneyinHangi oyunda katladınız?
egt girdim 5700 oldu benimdeEgt girdim kesinlikle egt oynayın pragmatic çöp 40 burning hot vs deneyin
Acayip hemde ozellikle 30 -50 bet arasiegt girdim 5700 oldu benimdeçok acık oyunar
ödendi mi çekiminizAcayip hemde ozellikle 30 -50 bet arasi
47 dk oldu bakiye silindi ama hala bekliyor gelmediödendi mi çekiminiz
Anında banka ile mi verdin47 dk oldu bakiye silindi ama hala bekliyor gelmedi
anında havale 1kHavale çekim varmış sadece diğerleri iptal oluyor onunda en düşük limiti 2 k
EvetAnında banka ile mi verdin