ben 14=04 de verdim 🙂16.22de çekim verdim gelen giden yok
ben 14=04 de verdim 🙂16.22de çekim verdim gelen giden yok
Hocam kaç kişiye verdi bonusu bir tek size ip demişTokatcı site inanmayın
Denemeyi vermekten bile aciz ıp yazıp duruyorlar
Para yatırırsanız çok kötü patlatıcaklar dikkat edin bu siteye
13.19 da onaylandi daha gelmediben 14=04 de verdim 🙂
3-4 saatBen daha şimdi çekim verdim desene yolumuz uzun![]()
Alamadığın için bu kadar kolay leke atma kardeş alan bi ton insan varTokatcı site inanmayın
Paranızı çekin uğramayın var bi bildiğimSite elemanları var konuda düşmeyin
La neye düşmeyecez beleşe alınan bir şey, verirse verir, öderse öder.Site elemanları var konuda düşmeyin
Ula cahilmisin yazdığımı okusana paranızı alın kaçın diyorumLa neye düşmeyecez beleşe alınan bir şey, verirse verir, öderse öder.
Senin gibi adamlar ya bonusdan kazanç sağlayamaz yada bonusu alamaz siteye yatırım yapmamış birde tokatcı der sanırsın ana parası ödenmemiş sizin gibi tipler yüzünden insanlar hangi siteye yatırım yapacağına şaşırıyorTokatcı site inanmayın
Kacta cekim verdin kral ya ben 13 te verdim daha gelmediBok atanlara bakmayın sabırla bekleyin
Benim iptal oldu 1 saat sonra 14.18 de verdim sonraKacta cekim verdin kral ya ben 13 te verdim daha gelmedi
Adminler senden mi ogrenecek isini , site 1 saatte odeme yapti bana kaldiki cogu kisiyede odeme yapmis kimse sikayetci degil . sen git yatirimli sitelerde parani kaptirSahabetin yan sanayi sitesi bunlarda tokata çıkmış adminler ne is yapar anlamiyor burda su konuya kilit vur 1 k cekime 100 tl gonderiyolar😄