- 1,843
- 1,940
- 113
Bonus yoğunluktan geç ekleniyor eğer ödeme yaparlarsa oda geç gelirÖdeme yapıyor mu beyler boşuna üye olmayalım
Bonus yoğunluktan geç ekleniyor eğer ödeme yaparlarsa oda geç gelirÖdeme yapıyor mu beyler boşuna üye olmayalım
Bizim siteler bile 10 dakikada ödemiyor bekle biraz knk 😂Gelmedi daha 10 dakika önce verdim
Hayir sadece ayni oyun degil slot harici gecersiz yaziyorarkadaşlar sadece verdiği oyunda geçerliymiş bilginiz olsun kelime oyunu yapmışlar ben almadım oyunu ayarlamışlar kesin
Ekli dosyayı görüntüle 947683
Ödesinde geç gelsin 🤣Bizim siteler bile 10 dakikada ödemiyor bekle biraz knk 😂
Farklı oyun aviatör cart curt bi açıklmayıda oku altında aq yaarkadaşlar sadece verdiği oyunda geçerliymiş bilginiz olsun kelime oyunu yapmışlar ben almadım oyunu ayarlamışlar kesin
Oyunu ayarlasar bana 4k ödemezdiarkadaşlar sadece verdiği oyunda geçerliymiş bilginiz olsun kelime oyunu yapmışlar ben almadım oyunu ayarlamışlar kesin
Sadece slot diyor farklı oyun dediği başka aviator vs gibiarkadaşlar sadece verdiği oyunda geçerliymiş bilginiz olsun kelime oyunu yapmışlar ben almadım oyunu ayarlamışlar kesin
İnşallah....talep verdik inş onaylanır inş 5k yaparım inş 1k çekim veririm inş hesabıma 1k para gelir inş
kcc dakika da eklendi reisSpor alın daha iyi yeni ekledi yaptık bakalım
Bekliyorum 40 dk olduödemesi gelen olursa yazsın arkadaşlar
100 1000 yap cekmi sporSpor alın daha iyi yeni ekledi yaptık bakalım
Senin fazla bakiyeyi sildi mi kralBekliyorum 40 dk oldu