- 49,176
- 53,969
- 113
İyi adamdın dost seni tanımak güzeldi pauhaBen jilet i hazırladım 10 dakikaya 2 gol gelmezse kıyma edicem kendimi
İyi adamdın dost seni tanımak güzeldi pauhaBen jilet i hazırladım 10 dakikaya 2 gol gelmezse kıyma edicem kendimi
Bana bisi olmaz ki kanka iyiler düşünsün ben çok yaşarım herhaldeİyi adamdın dost seni tanımak güzeldi pauha
Kendini ovmeyen adamlari çok severim biz överiz seniBana bisi olmaz ki kanka iyiler düşünsün ben çok yaşarım herhalde
Hakli adamHakan bayramda gezmeye gitmiş diğer konuda gördüm. İşsiz gibi burda mı takılayım yazmış bi de yılın fıkrası niteliğinde bir cümle 🤣
26 milyon mesajı olan bir adamın bunu demesi kesinlikle haklılık payı içeriyor. HaklısınHakli adam
O kadar oldumu26 milyon mesajı olan bir adamın bunu demesi kesinlikle haklılık payı içeriyor. Haklısın
İyi hatırlanmak güzeldir kardeşimKendini ovmeyen adamlari çok severim biz överiz seni
Olmucagi için sorun yok kardeşimNeyse güldük eğlendik sorun olacaksa dağıtımı ben yaparım
Sende yap erhan3131 31 kardeşliği olur
bidahakine olur inşallah dost ☹Sağolun dostlar dünden beri yeni aktif oldum biraz rahatsızım, destekleriniz için teşekkürler olmadı , yapamadık aynı maç 3,5 üst 15 k gelecekti onuda başaramadık sağlık olsun ne diyelim , bir daha yaparız umarım🙏🥺
🥺inş. Dostum Varol 🙏bidahakine olur inşallah dost ☹