- 24,152
- 9,569
- 113
Son yarım saat 1-1
İki takım da gol atmazsa kesin berabere benceEv iyi takim atmazsa berabere bitebilir hersey eve bağlı dostum
bol şansTek maç beraberlik kaldı gelirse bir dostta ulaşalım🙏
Ekli dosyayı görüntüle 949152
Maçta gol atilmazsa berabere biter gibiİki takım da gol atmazsa kesin berabere bence
Freebet tutunca çekime gidiyordun herturlu 10k çevrim kalıyordu gel gel yapıp bonusu kapattılar o ara paralanmistim da döneriz yineRoket harikaydı ya kaç kere 25 k çektim o bonustan. En zirve freebetlerden biriydi.
Ömer üründür resmen katılıyorum hocam puahaİki takım da gol atmazsa kesin berabere bence
Rokette hiç sıkıntı yaşamadım tak diye de ödüyordu valla keşke öyle bir freebet olsa yine bakalımFreebet tutunca çekime gidiyordun herturlu 10k çevrim kalıyordu gel gel yapıp bonusu kapattılar o ara paralanmistim da döneriz yine
Bomba yorumların atası Ömer baba 🤣Ömer üründür resmen katılıyorum hocam puaha
Avrupa maçları zamanı ikimisli de 4 e 2 var 3 gün boyunca para olursa değerlendir kanka gözüme çarpan en iyi o şuanRokette hiç sıkıntı yaşamadım tak diye de ödüyordu valla keşke öyle bir freebet olsa yine bakalım
Normal zamanda açmıyorlar mı pazartesi salı çarşamba daimi diye biliyorum karıştırıyor da olabilirimAvrupa maçları zamanı ikimisli de 4 e 2 var 3 gün boyunca para olursa değerlendir kanka gözüme çarpan en iyi o şuan
Cevrimli oluyor 10x her zaman olan CL UEFA konferans ligi günleri sali çarşamba perşembe cevrimsiz 4 e 2 veriyor ana para slottq bile geçerliNormal zamanda açmıyorlar mı pazartesi salı çarşamba daimi diye biliyorum karıştırıyor da olabilirim
Çevrimsiz derken frebetin ilk kullanımında bir çevrim vardır herhalde ondan sonra çekim mi direktCevrimli oluyor 10x her zaman olan CL UEFA konferans ligi günleri sali çarşamba perşembe cevrimsiz 4 e 2 veriyor ana para slottq bile geçerli
Kart askısıGol sandım oranlar gitti boş çıktı
Kanka ana parayı 1x istediğin yerde çevir 4k yi freeebeti kullan tutarsa çek tutmazsa ana para ister çek ister devam etÇevrimsiz derken frebetin ilk kullanımında bir çevrim vardır herhalde ondan sonra çekim mi direkt
İyiymiş o zamanKanka ana parayı 1x istediğin yerde çevir 4k yi freeebeti kullan tutarsa çek tutmazsa ana para ister çek ister devam et