- 22,886
- 9,061
- 113
ben olsam ödülü sana verirdim
ben olsam ödülü sana verirdim
Gerisi ona kalmış biz takip ettik kisileri kendi belirler dostMaç bitti kankalar arttı evet en has kankası olanlar aday belirtsin
Estağfurullah kardeşim ben olsam ben de bana verirdimben olsam ödülü sana verirdim![]()
Kesene bereketttBurda öylesine samimiyetine inandığım, dostlarım var ki 🙏fakat bugün onlardan sadece 1 tanesine çok çok sıkıntısı olduğunu bildiğim için ona yazıcam dm , lütfen kusura bakmayın be canlar bakiye 5 k değilde 50 k olsa ne yapacağımı az çok bilirsiniz🙏🥰
Bitanesin sen puahaBurda öylesine samimiyetine inandığım, dostlarım var ki 🙏fakat bugün onlardan sadece 1 tanesine çok çok sıkıntısı olduğunu bildiğim için ona yazıcam dm , lütfen kusura bakmayın be canlar bakiye 5 k değilde 50 k olsa ne yapacağımı az çok bilirsiniz🙏🥰
Benden bahsediyor pauhaKanka ben paylaşmamıştım sıkıntılarımı nerden öğrendin. Teşekkür ederim.
Sıkıntısı varsa gider dost tabi kesene bereketBurda öylesine samimiyetine inandığım, dostlarım var ki 🙏fakat bugün onlardan sadece 1 tanesine çok çok sıkıntısı olduğunu bildiğim için ona yazıcam dm , lütfen kusura bakmayın be canlar bakiye 5 k değilde 50 k olsa ne yapacağımı az çok bilirsiniz🙏🥰
Senin ne sıkıntın var aw rahatlıktan doğduğundan beri çalışmıyon paraya ihtiyacın yok seninki serdar ortaç buhranıBenden bahsediyor pauha