- 48,233
- 19,872
- 113
Ya cansın be🙏🥰Kanka ben paylaşmamıştım sıkıntılarımı nerden öğrendin. Teşekkür ederim.
Ya cansın be🙏🥰Kanka ben paylaşmamıştım sıkıntılarımı nerden öğrendin. Teşekkür ederim.
Borcum çok pskolojim bozukSenin ne sıkıntın var aw rahatlıktan doğduğundan beri çalışmıyon paraya ihtiyacın yok seninki serdar ortaç buhranı
Dostum sen kadar sevdiğim hatta seninde sevdiğin bir adamdır o, sevmeyen de yoktur 🙏🥰Kanka ben paylaşmamıştım sıkıntılarımı nerden öğrendin. Teşekkür ederim.
Sıkıntı yok kardom dağıtımcı ben olayım istersen ben atarım arkadaşın parasını bana gönderebilirsinDostum sen kadar sevdiğim hatta seninde sevdiğin bir adamdır o, sevmeyen de yoktur 🙏🥰
🙏🥰Tebrikler @SaHgEc
Cok Cok sıkıntısı olan adama yazacaksan bana yazman gerek dostBurda öylesine samimiyetine inandığım, dostlarım var ki 🙏fakat bugün onlardan sadece 1 tanesine çok çok sıkıntısı olduğunu bildiğim için ona yazıcam dm , lütfen kusura bakmayın be canlar bakiye 5 k değilde 50 k olsa ne yapacağımı az çok bilirsiniz🙏🥰
Kemalim ben severSıkıntı yok kardom dağıtımcı ben olayım istersen ben atarım arkadaşın parasını bana gönderebilirsin
Heyecandan cümleyi yarım kurdun kardeşimKemalim ben sever
Ellerim titriyor ne yaptığımı bilmiyorum şuan haydhshhHeyecandan cümleyi yarım kurdun kardeşim
Tripler başladı🤣 tamam la üzülme eşref açar gece orda dağıtımcısın zatenBugünlerde elbet geçer yapacak birsey yok
Ödülü kim aldı biri desin artıkEllerim titriyor ne yaptığımı bilmiyorum şuan haydhshh
Lan bana niye dm kapalı seninÖdülü kim aldı biri desin artık
Ala ala dağıtım yaptığımda bazi kisilere aciyorum ondan sonra kapatıyorum senide kapatmisim galiba pauahLan bana niye dm kapalı senin
Paran yok diye sana dmyi de kapatmış gör dostum dediğini eşref olsan sana sur kapılarını bile açardıLan bana niye dm kapalı senin
Ben uçakla bile ulaşırım ona hwhdhsParan yok diye sana dmyi de kapatmış gör dostum dediğini eşref olsan sana sur kapılarını bile açardı
Tebrikler kazancın daim ola 😍Tek maç beraberlik kaldı gelirse bir dostta ulaşalım🙏
Ekli dosyayı görüntüle 949152
Eyy güzel insan 🙏🥰VarolTebrikler kazancın daim ola 😍
Bol şanslarTek maç beraberlik kaldı gelirse bir dostta ulaşalım🙏
Ekli dosyayı görüntüle 949152