- 48,319
- 19,891
- 113
Bak kafam karıştı o zaman 2 koldan diyelim dostum sanada 510 yapalım sende aynı şekilde 🙏🥰IBAN paslarsınız bana@SaHgEc 2 adım yaparım knk 500 ü başkasına devrederim knk masa tenisinde 10 dkda
Bak kafam karıştı o zaman 2 koldan diyelim dostum sanada 510 yapalım sende aynı şekilde 🙏🥰IBAN paslarsınız bana@SaHgEc 2 adım yaparım knk 500 ü başkasına devrederim knk masa tenisinde 10 dkda
Bana ayrı sözün vardı ama bende böyle direkt istesem olmazdiBak kafam karıştı o zaman 2 koldan diyelim dostum sanada 510 yapalım sende aynı şekilde 🙏🥰IBAN paslarsınız bana
Hoydaa 🤣Bak kafam karıştı o zaman 2 koldan diyelim dostum sanada 510 yapalım sende aynı şekilde 🙏🥰IBAN paslarsınız bana
Tmm knk cok saol 🙏Bak kafam karıştı o zaman 2 koldan diyelim dostum sanada 510 yapalım sende aynı şekilde 🙏🥰IBAN paslarsınız bana
Tek kişi dedim 2 kişi seçtim dostum 🙄🙄🙄@SaHgEc dost deveci beyi seç oyun kirizine girdi kurtar onu
Kriz değil gucen@SaHgEc dost deveci beyi seç oyun kirizine girdi kurtar onu
Yok la öylesine yazdım dost kendisi bilir@SaHgEc dost deveci beyi seç oyun kirizine girdi kurtar onu
Tebrikler@Beşiktaş dostumun desteğiyle birşeyler yapmaya çalıştım böyle biterse bu sefer sadece ama sadece tek dostta 510 paslarız 🙏🥰Ekli dosyayı görüntüle 949770
Basarilwr@SaHgEc kesene bereket knk bende 2 kişiye ulaşacagım 2 kişiye ulacagım inşallah sayende🙏 cok teşekkür ederim knk
Cok saol knk umarım wonlarız🙏🙏Basarilwr
Umarım insCok saol knk umarım wonlarız🙏🙏