- 48,804
- 53,580
- 113
Keske haci olsaydık dostSa hacilar
Keske haci olsaydık dostSa hacilar
Güle güle harca dostÖdülüm geldi teşekkürler @SaHgEc
Sinyale devamHaydaaa eee ne yapılıyor şimdi burada 🤣
Aselam canımSa hacilar
Yapacak birşey varmı devam bulana kadar devam sinyal ölmez vatan bölünmez 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷Sinyale devam
Okey dönelim diyorum Erhan tutturmuş poker diyor diğeri rulet diyor gülüm ne yapakk😂😂😂😂Haydaaa eee ne yapılıyor şimdi burada 🤣
Müthiş bağladın vallaYapacak birşey varmı devam bulana kadar devam sinyal ölmez vatan bölünmez 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Poker de iyiyim vallaOkey dönelim diyorum Erhan tutturmuş poker diyor diğeri rulet diyor gülüm ne yapakk😂😂😂😂
Birşeyler yapalım boş kalmasın buralar madem içimizden birisi kazanmış 🤣Okey dönelim diyorum Erhan tutturmuş poker diyor diğeri rulet diyor gülüm ne yapakk😂😂😂😂
Olursun ve abimKeske haci olsaydık dost
Nasılsın abiAselam canım
Mail adresim gibiyim [email protected]Nasılsın abi
Duzelirse ve abi insMail adresim gibiyim [email protected]
Keyifler nasılOlursun ve abim
Bankaya falan gittiğimde mail adresini sorduğumda bunu mu veriyorsun dostum 😁Mail adresim gibiyim [email protected]
Vallahi onu veriyorum devamı var tam yazmadım ama başı böyle gidiyorBankaya falan gittiğimde mail adresini sorduğumda bunu mu veriyorsun dostum 😁
Kötü abi valla sıkıldım herseydenKeyifler nasıl
Parayı alan sessizce uzaklaştı ben kaldım 😁Öldümü burasi
Tam tersi cümle kurmayı hayal ettim de kısmet yokmus demek kiParayı alan sessizce uzaklaştı ben kaldım 😁