- 8,777
- 7,420
- 113
karao kafayı yemiş ya he de geç![]()
karao kafayı yemiş ya he de geç![]()
Sana da bişey beğendiremiyoruzHiç bir heyecanım kalmadı 90 dakika bekleyip 90+ da gol olsaydı ne olurduuu😂
yesin diye duami edelim simdiHiç bir heyecanım kalmadı 90 dakika bekleyip 90+ da gol olsaydı ne olurduuu😂
Hakan iyi rolcudur düşük kasaları takip etmez hixo kafayı yemiş ya he de geç![]()
ona baska bise diyolarda ban yerim simdiSana da bişey beğendiremiyoruz
Alakası yok herkesin olacak o düşük değilHakan iyi rolcudur düşük kasaları takip etmez hix
Kim ne diyorona baska bise diyolarda ban yerim simdi
Bol şansBakalım yine başaracak mıyız? 🙄
Ekli dosyayı görüntüle 966256
himmet abin yok piyasadaHakan iyi rolcudur düşük kasaları takip etmez hix
😎ben para kazanmak için oynamıyorum çoğu zaman dost, kafam dolu aksiyon lazım , heyecan lazımSana da bişey beğendiremiyoruz
O zaman ev atsın biraz heyecan olsun😎ben para kazanmak için oynamıyorum çoğu zaman dost, kafam dolu aksiyon lazım , heyecan lazım
Rahat alacaksın içeri gibi ama😎ben para kazanmak için oynamıyorum çoğu zaman dost, kafam dolu aksiyon lazım , heyecan lazım
yaw yok bise hakanim sen daha uyanmamissinKim ne diyor
Yok valla piyasada yakında çıkar inshimmet abin yok piyasada
manyagim diyorsun😎ben para kazanmak için oynamıyorum çoğu zaman dost, kafam dolu aksiyon lazım , heyecan lazım
Kasamız düşük gönlümüz zengin 1 bana 10 size , oluyor çoğu zaman 150 k kazanıp 5 kişiye 500 5 saat mi yoksa düşük kasa 3 kişiye 500 müHakan iyi rolcudur düşük kasaları takip etmez hix