- 5,264
- 1,275
- 113
Tebrikler @SaHgEc
Geleceğinden emindim ki benim için 1,5 üst daha garantiydi Costa süpriz oldu benim için oda Kırmızı kart görünce atması garanti olduadamın umudu yoktu kontrol büke etmemıstır kesin
Freebette won muadamın umudu yoktu kontrol büke etmemıstır kesin
harbi he bende kırmızı geldi dedim işlemez artık son dakika efso olduGeleceğinden emindim ki benim için 1,5 üst daha garantiydi Costa süpriz oldu benim için oda Kırmızı kart görünce atması garanti oldu
Kahin misin dost tebrikler vallaGeleceğinden emindim ki benim için 1,5 üst daha garantiydi Costa süpriz oldu benim için oda Kırmızı kart görünce atması garanti oldu
Sen yaparsın patladık zaten moraller bozuk yaparsan sen yaparsınGeleceğinden emindim ki benim için 1,5 üst daha garantiydi Costa süpriz oldu benim için oda Kırmızı kart görünce atması garanti oldu
yessssFreebette won mu
Hoşgeldin dostGeleceğinden emindim ki benim için 1,5 üst daha garantiydi Costa süpriz oldu benim için oda Kırmızı kart görünce atması garanti oldu
yapıştır gitsin 😁Geleceğinden emindim ki benim için 1,5 üst daha garantiydi Costa süpriz oldu benim için oda Kırmızı kart görünce atması garanti oldu
Evet TahirimFreebette won mu
Rica edicem her konuda firjir firjir yazma çok seviyorsan everelim seni cihanimlafurjir
tebrik ederim canımEvet Tahirim
şimdi tamamlıyoruz rollu ❤😱👊🥀🥶💛❤Evet Tahirim
🙏sağol dostum sende hoşgeldin,Hoşgeldin dost