- 5,335
- 2,252
- 113
Bol şans dost
Yani 1 gol çıkması lazım orda dostum ama kastılar birazEyvallah dost. Hong Kong a bakıyorum getireceğiz onu da
Varol dostum 🙏🥰Bol şans dost
Dost bol şans hangi site mahsuru yoksa söyler misinHedef tutarsa bir kaç dosta gerekeni yaparız, birazdan başlıycam . Bu arada çok hızlı bir rollde olabilir akşama kadarda sürebilir,Takip etmek isteyenlerin dikkatine🙏🍀
JokerDost bol şans hangi site mahsuru yoksa söyler misin
Teşekkürler dostum, üstte arkadaş yazmış🙏Dost bol şans hangi site mahsuru yoksa söyler misin
Bol sans dostHedef tutarsa bir kaç dosta gerekeni yaparız, birazdan başlıycam . Bu arada çok hızlı bir rollde olabilir akşama kadarda sürebilir,Takip etmek isteyenlerin dikkatine🙏🍀
Teşekkürler dostum 🙏🥰Bol sans dost
Bol şansHedef tutarsa bir kaç dosta gerekeni yaparız, birazdan başlıycam . Bu arada çok hızlı bir rollde olabilir akşama kadarda sürebilir,Takip etmek isteyenlerin dikkatine🙏🍀
Bol şans umarım 45 de gelir gol
Teşekkürler dostum, öncesi aklımda le Mann maçı ilk yarı 1,5 üst veya ilk yarı 1 di , değiştirdim. Yine ilk aklıma geleni yapmadığım için pişmanımBol şans umarım 45 de gelir gol
Varol dostum 🙏🥰Bol şans
Bol bol şans diliyorumHedef tutarsa bir kaç dosta gerekeni yaparız, birazdan başlıycam . Bu arada çok hızlı bir rollde olabilir akşama kadarda sürebilir,Takip etmek isteyenlerin dikkatine🙏🍀
+5 verdi bakarsın gol olurTeşekkürler dostum, öncesi aklımda le Mann maçı ilk yarı 1,5 üst veya ilk yarı 1 di , değiştirdim. Yine ilk aklıma geleni yapmadığım için pişmanım
🫶🏻Eyvallah dost. Hong Kong a bakıyorum getireceğiz onu da
Dost bol şanslarHedef tutarsa bir kaç dosta gerekeni yaparız, birazdan başlıycam . Bu arada çok hızlı bir rollde olabilir akşama kadarda sürebilir,Takip etmek isteyenlerin dikkatine🙏🍀
Maçın ne dostYani 1 gol çıkması lazım orda dostum ama kastılar biraz