- 48,800
- 20,177
- 113
Ahh be iyi para veriyormuşFb ilk yari 2 Trabzon ilk yari 1 ankaragucu var çorum var betis var braga ilk yari 1 benfica ilk yari 1
Kahpenin çocuğu benfica kuponu patlattı 68 bin alacaktim
Ahh be iyi para veriyormuşFb ilk yari 2 Trabzon ilk yari 1 ankaragucu var çorum var betis var braga ilk yari 1 benfica ilk yari 1
Kahpenin çocuğu benfica kuponu patlattı 68 bin alacaktim
Duzelicez umarım dostum benim fatura 4 kBenfica ilk yari 0 0 bitti aroucamidir nedir namussuzlar gol atamadılar başka zaman şov yaparlar parada lazımdı şuan bostayim çalışmıyorum vallahi faturam gelmiş ödeyemedim anasını satayım 1011 lira
İnşallah dostum tez zamanda düzeliriz vallahi bu aralar bitiklerdeyiz iş bulamadım doğru düzgün 1 aydır bakıyorum hep asgari ücret yada 4 5 bin üstü ama isleride gör ölümDuzelicez umarım dostum benim fatura 4 k
Aynen dostum bende o durumdayım,İnşallah dostum tez zamanda düzeliriz vallahi bu aralar bitiklerdeyiz iş bulamadım doğru düzgün 1 aydır bakıyorum hep asgari ücret yada 4 5 bin üstü ama isleride gör ölüm
Allah yardimcimiz olsun inşallah tez zamanda bizede bi kapı acsinAynen dostum bende o durumdayım,
Amin Dostum 🥺🙏Allah yardimcimiz olsun inşallah tez zamanda bizede bi kapı acsin
Vallahi yoksa sonumuz iyi değil iyi görmüyorum bu şekildeAmin Dostum 🥺🙏
Allah sonumuzu hayır etsin inşallahAmin Dostum 🥺🙏