- 48,800
- 20,177
- 113
Eyvallah dost 🙏Bol sans knk
Eyvallah dost 🙏Bol sans knk
BOl şanslar kralDeneyelim, uyku tutmadı😔
Atımş bileEv sahibi atacak hissettim bakalım , kırmızısı da var oh ne güzel ne güzel can sıkıntısı işte macera arıyorum bizimkisi para kazanmak değil
Ekli dosyayı görüntüle 971167
Nasıl manyağım gördün mü Kadir ani😍👍✅sen manyakmisin. paran mi cok
Sitede 1 1 yazıyor dost gelmiş penden atmislarŞikeli bu maç dep yenemez diye düşünüyorum 1_1 ihtimal belki ama belki 1_2
hay skim valla anladik manyaksinNasıl manyağım gördün mü Kadir ani😍👍✅
Eyvallah dostum attı evet niye attı ki heyecan yaşamadım 😂😂😂Sitede 1 1 yazıyor dost gelmiş penden atmislar
zorla ban yicem sayendeNasıl manyağım gördün mü Kadir ani😍👍✅
Keşke hepsi böle gelse hemnEyvallah dostum attı evet niye attı ki heyecan yaşamadım 😂😂😂
Argo yok Kadir abi😊zorla ban yicem sayende
3 oran kirmizili takima alıp gol atınca nasil heyecan yasamazsin aga ,😁Eyvallah dostum attı evet niye attı ki heyecan yaşamadım 😂😂😂
ulennnn cok zorluyon 😂😂Argo yok Kadir abi😊
kafasi guzeldir3 oran kirmizili takima alıp gol atınca nasil heyecan yasamazsin aga ,😁
Gol geldi bileNasıl manyağım gördün mü Kadir ani😍👍✅
tumbettse sabaha bitmezKaç çekiliyor bu Tümbetten dostlar çevrim sonrası
Canım çok sıkkın be dost normalde bu saatte roll açtığım gözükmemiştir neyse bakalım çekelim yarın rakı balık yaparız kafalar yansın3 oran kirmizili takima alıp gol atınca nasil heyecan yasamazsin aga ,😁
Benim de moralim bozuk bazı olaylardan ötürü ama her halimize bin şükür broCanım çok sıkkın be dost normalde bu saatte roll açtığım gözükmemiştir neyse bakalım çekelim yarın rakı balık yaparız kafalar yansın