- 26,890
- 9,640
- 113
bol şans
İnşallah gelir kralDostlar bu gelirse yeşillenir bu roll gereken arkaşa ulaşırım konudan
Ekli dosyayı görüntüle 971284
Para varsa uyutmaz dostum. O para bitene kadar devam ediyor insan.Para varken uyuyun dostlar sonra cok pişman olursunuz sabaha parasiz uyanmak cok daha kötü
Bol sans doostDostlar bu gelirse yeşillenir bu roll gereken arkaşa ulaşırım konudan
Yatmis maalesef gecmis olsunDostlar bu gelirse yeşillenir bu roll gereken arkaşa ulaşırım konudan
Haklısın dost iki türlü de yok uyku o zamanPara varsa uyutmaz dostum. O para bitene kadar devam ediyor insan.
Öyle de yaptım dostum bi son darbelik yapıcaz birşeylerPara varken uyuyun dostlar sonra cok pişman olursunuz sabaha parasiz uyanmak cok daha kötü
Sağol dostum🙏Yatmis maalesef gecmis olsun![]()
İnşallah vurgunu yaparsın dostumÖyle de yaptım dostum bi son darbelik yapıcaz birşeyler
Çok çok ihtiyacım olduğu bir dönem umuyorum dostumİnşallah vurgunu yaparsın dostum
Günaydın baktım şimdi maalesef yatmisiz:/Dostlar bu gelirse yeşillenir bu roll gereken arkaşa ulaşırım konudan
Sın birşeyler yapıcam dostum sen listenin başısın🥰🙏Günaydın baktım şimdi maalesef yatmisiz:/
🙏Geçmiş olsun
Vur kır parçala bu maçı kazan bro Bol sans 💯Sın birşeyler yapıcam dostum sen listenin başısın🥰🙏
Bol şanslarin olsun kral inşallah ekmeğini yersin @sinansrml63bol şans
O zaman bol sans gelirse gereken kişi oluruz umarmDostlar bu gelirse yeşillenir bu roll gereken arkaşa ulaşırım konudan