- 20,108
- 21,701
- 113
O iş bende gelsinde inşallahBu adım gelirse 2,70_3,20 oran yapıştırıp hedef 30 yapıcaz 5 k ve ya farklı dağılımlar yapabiliriz @TestoHaylan06 sende burası yavrum işe geçiyorum ben
O iş bende gelsinde inşallahBu adım gelirse 2,70_3,20 oran yapıştırıp hedef 30 yapıcaz 5 k ve ya farklı dağılımlar yapabiliriz @TestoHaylan06 sende burası yavrum işe geçiyorum ben
Harbi miSabah adamın biri konu açmıştı gtum kaşınıyor hangi merhemi tavsiye edersiniz diye
Vay aw edeydin tavsiye dostSabah adamın biri konu açmıştı gtum kaşınıyor hangi merhemi tavsiye edersiniz diye
Kafayı yedi millet çoktan broSabah adamın biri konu açmıştı gtum kaşınıyor hangi merhemi tavsiye edersiniz diye
Ula Hakan o kadar seni ovduk bir tesekur bile etmedim darildim haberin olaHarbi mi
Canow merhemi beleş dedim 🤣Vay aw edeydin tavsiye dost
Dakika 81 saniye 35 salise 59 yazana kadar saniye 55 oldu 😂Vay aw edeydin tavsiye dost
Harbiden yess bibi yessssUla Hakan o kadar seni ovduk bir tesekur bile etmedim darildim haberin ola
Övdün mü sövdün mu anlamadım valla 😂Ula Hakan o kadar seni ovduk bir tesekur bile etmedim darildim haberin ola
Dakika 82.02.46.18.26.19.31.47Dakika 81 saniye 35 salise 59 yazana kadar saniye 55 oldu 😂
Ovdum la adam sana dövmeye kiyarma HakanÖvdün mü sövdün mu anlamadım valla 😂
Bol şanslar kralÇalışıyorum dostlar uzunca bir roll olabilir bunu bilerek destek veriniz🍀👍