- 33,277
- 33,654
- 113
Ben gizli olurum hiç etiketimi gördün mü 🤣tabi kanka sen kime sponsor olacağını bilirsin![]()
Ben gizli olurum hiç etiketimi gördün mü 🤣tabi kanka sen kime sponsor olacağını bilirsin![]()
Bol şans
Kanka gizli ya da açık benim dm yanmadı hiç ataist bir adamdım oysa..Ben gizli olurum hiç etiketimi gördün mü 🤣
Çekiliş yapıyoruz kuğın geliyor sonra arkada çekim yapmadan onu kaybediyoruz çekilişi cebimizden veriyoruz 🤣
Paran var senin dm niye yansın 🤣Kanka gizli ya da açık benim dm yanmadı hiç ataist bir adamdım oysa..
Şu lige şu orana 5k mı 500 dür o 5k intihar sebebi olur 😅😅Oo miktar kapanmış bu kez Min 5k sallamış sahgecim
umarım tumbet değildir
Hadi getirelim abi
Valla 3-5 kuruş kazanıyoruz olmayan arkadaşlara umut olsun diye atıyoruz son paramızı neredeyse, paramız var zannediliyorParan var senin dm niye yansın 🤣
Neden kardoumarım tumbet değildir
Valla biz cyber da 10 basıp 1 dk da 25 sayı attıtıyoruz buda basar ne var 🤣Şu lige şu orana 5k mı 500 dür o 5k intihar sebebi olur 😅😅
O senin sorunun beni ilgilendirmez 😅😅😅 ibanıma 5k at çabuk 🤣🤣🤣Çekiliş yapıyoruz kuğın geliyor sonra arkada çekim yapmadan onu kaybediyoruz çekilişi cebimizden veriyoruz 🤣
pazartesi bonusuysa oran limitini aştınızNeden kardo
Yiğidim yaa😍Valla 3-5 kuruş kazanıyoruz olmayan arkadaşlara umut olsun diye atıyoruz son paramızı neredeyse, paramız var zannediliyorBende diyorum nerede yanlış yapıyorum herkese yardımcı oluyoruz ama kimseden ekmek görmüyoruz demek burada hata yapıyormuşum kgdskgskö
Sen hep aynı kişilere sponsor oluyın aq bir ara düşündüm bunlar nortenin multisi mi diye 🤣Valla 3-5 kuruş kazanıyoruz olmayan arkadaşlara umut olsun diye atıyoruz son paramızı neredeyse, paramız var zannediliyorBende diyorum nerede yanlış yapıyorum herkese yardımcı oluyoruz ama kimseden ekmek görmüyoruz demek burada hata yapıyormuşum kgdskgskö
Cyber normal aga cyberda süre 00:00 yazdıktan sonra bile 10 sayı çıkıyorValla biz cyber da 10 basıp 1 dk da 25 sayı attıtıyoruz buda basar ne var 🤣
Başlıyoruz 🔥 🔥 🔥
Sabah öyle oldu 9300 gitti öyle 55 olmaz dedik 1.28 size var 41 di süre bittiğinde 72 sayı vardıCyber normal aga cyberda süre 00:00 yazdıktan sonra bile 10 sayı çıkıyor