- 12,838
- 3,463
- 113
Tebrikler
Sorma kardoWigan şov yaptı be
Sen won ol kazancın daim olsun da gerisi teferruatVar olun güzel dostlarım destekleriniz için, umarım kayıp bonusu ile geri dönüş yapicaz işlerim nedeniyle saat 23;30 24:00 gibi devam edicem 🙏 af ola bunun için buradaki destek olanları @Kadir3471 dostumuz biliyor az sonra açılacak rroll başarılı olursa öncelik onların..
Keza benim gece açacağım rollde onlar öncelik.. şimdilik ayrılıyorum buradan dostlar, kayıp olan bir şeyden,tabiri caizse sinekten yağ çıkardık hiç başlamamış gibi devam edicez Uğur dostumun sponsorluğunda 🙏🥰
Sen cansın BİLİYORSUN dimiSen won ol kazancın daim olsun da gerisi teferruat
Sen var ol dost görüşürüzVar olun güzel dostlarım destekleriniz için, umarım kayıp bonusu ile geri dönüş yapicaz işlerim nedeniyle saat 23;30 24:00 gibi devam edicem 🙏 af ola bunun için buradaki destek olanları @Kadir3471 dostumuz biliyor az sonra açılacak rroll başarılı olursa öncelik onların..
Keza benim gece açacağım rollde onlar öncelik.. şimdilik ayrılıyorum buradan dostlar, kayıp olan bir şeyden,tabiri caizse sinekten yağ çıkardık hiç başlamamış gibi devam edicez Uğur dostumun sponsorluğunda 🙏🥰
BASTACİSİNSen cansın BİLİYORSUN dimi
Rollüme gel sensiz olmaz😂BASTACİSİN
Sen de başımdaki tacimsin 🤣 geliyorum aç hemenRollüme gel sensiz olmaz😂
🫂Sen de başımdaki tacimsin 🤣 geliyorum aç hemen