Ajjajsjsusidididid penaltıPenaltı aq
Ajjajsjsusidididid penaltıPenaltı aq
Adam alt almış ama kötü olduAjjajsjsusidididid penaltı
Bu maçta 1 gol olursa pamuk ipliği gibi gelir tüm dünya alta girdi bu macaAdam alt almış ama kötü oldu
Ağa 80 e kadar 1-1 gider bu maç hearts otobüsü çeker .. maçta pozisyon yoktu 2 gol olduBu maçta 1 gol olursa pamuk ipliği gibi gelir tüm dünya alta girdi bu maca
Aga açılır bu maç izle ikinci yarı iddiadan bağımsız fena heyecanlıAğa 80 e kadar 1-1 gider bu maç hearts otobüsü çeker .. maçta pozisyon yoktu 2 gol oldu
Ağa bence celtic gol atacak kadar iyi oynamıyor .. heartese 1 puan yetiyor alt gelecek benceAga açılır bu maç izle ikinci yarı iddiadan bağımsız fena heyecanlı
Atmosfer motivasyon şampiyonluk hepsi bir etken felaket oyun çıkacak ikinci yarı ters köşe yaptılarAğa bence celtic gol atacak kadar iyi oynamıyor .. heartese 1 puan yetiyor alt gelecek bence
İlk yarısına bakma sen maçın ikinci yarı bilhassa 60 sonrası Celtic baskı kuracak hayvanı şekilde boşluk da bırakacak son yarım saati çılgın atacak macinAğa bence celtic gol atacak kadar iyi oynamıyor .. heartese 1 puan yetiyor alt gelecek bence
Ağa hepinize saygı duymakla birlikte 2-1 celtic alacak diyorum 3.5 da yeşillenir .. maç sonu burda olalım 😂İlk yarısına bakma sen maçın ikinci yarı bilhassa 60 sonrası Celtic baskı kuracak hayvanı şekilde boşluk da bırakacak son yarım saati çılgın atacak macin
Sermayem olsa gözüm kapalı 7 girerdim bu maça o derece acayip maç olacak oranı kaç acaba şu saatten sonra 7 gol olurunİlk yarısına bakma sen maçın ikinci yarı bilhassa 60 sonrası Celtic baskı kuracak hayvanı şekilde boşluk da bırakacak son yarım saati çılgın atacak macin
Abartma kanka o kadar da değil 😃 3.5 üst olur muhtemelen 7 maçı Rangers maçıydı maç başı almıştım küçük bişeySermayem olsa gözüm kapalı 7 girerdim bu maça o derece acayip maç olacak oranı kaç acaba şu saatten sonra 7 gol olurun
İzleyelim görelim nolcak .dAbartma kanka o kadar da değil 😃 3.5 üst olur muhtemelen 7 maçı Rangers maçıydı maç başı almıştım küçük bişey
Korner ve penaltıdan oldu erhan bey42 de 0 0 di mac ne ara 1 1 oldu
Suan çok zora girmis ev atarsa belki skora yatar da dep atarsa +6 olur mac gol gelmemesi lazımKorner ve penaltıdan oldu erhan bey
Abi 3.5 alt olacağına inanıyorumSuan çok zora girmis ev atarsa belki skora yatar da dep atarsa +6 olur mac gol gelmemesi lazım
10 dakika geçti bile yeterki dep atmasinAbi 3.5 alt olacağına inanıyorum.. celtic çok geç açar 2-1kazanır