- 18,969
- 9,411
- 113
Neyse tanımış olduk beyfendiyibaşta ss atıp sessizce teşekkür etse konu bu kadar uzamazdı bile
Neyse tanımış olduk beyfendiyibaşta ss atıp sessizce teşekkür etse konu bu kadar uzamazdı bile
Parmak at yavaştan ama ürkütmedenApo bey günaydın site acilmiyor napmaliyim
TamamParmak at yavaştan ama ürkütmeden![]()
Tamam diyip geçiştirme ben seni tanırım sen Allah ne verdi abanırsın kendine hakim ol
Acilmiyorki abanalim 250 dolar yapinca sucuk alicam Şahin sucuğuTamam diyip geçiştirme ben seni tanırım sen Allah ne verdi abanırsın kendine hakim ol![]()
Ciddi olamazsın ağır rdm banlandın mıBu siteyi clovers yapmistir kasiyor fena daha bonusu alamadim burdan banlaninca site isine girmis
Sanmam o siteyi kurma aşamasında dahi sıkılır yarıda birakirBu siteyi clovers yapmistir kasiyor fena daha bonusu alamadim burdan banlaninca site isine girmis
Siteyi yaparken gözlerim ağrıdı icim kötü oldu dost bıraktımSanmam o siteyi kurma aşamasında dahi sıkılır yarıda birakir
Ogle görünüyor etiket atılmıyorCiddi olamazsın ağır rdm banlandın mı
Rabbime Hamd olsunOgle görünüyor etiket atılmıyor
Adam cekimi gönderirken dahi sıkılır para göndermezSiteyi yaparken gözlerim ağrıdı icim kötü oldu dost bıraktım
Dur inst bende var multi hesap açsınOgle görünüyor etiket atılmıyor
At banada kankam o benimDur inst bende var multi hesap açsın
Aynen bucalı sanki sahintepesine çıkıyoruz seninle 😂😂Site kasiyor acilmiyor sanki uyap vatandaşlık sistemine giriyorum
İznini almam lazımAt banada kankam o benim
Endemik tür oAt banada kankam o benim