Canlıya bağlan dost hallediyorOrdanda gelmedi
Site açılmadı daha siz oraya nasıl geldinizCanlıya bağlan dost hallediyor
Hahaha evet bende anlamadım aşırı saçmasms gelmeyenler destege baglansın kodu o soyluor ne alakaysa![]()
Bende acik direk girdi siteyeSite açılmadı daha siz oraya nasıl geldiniz
yatırımsız biladerim valla bi yerde gördüm 20sinde acılıyoruz diye tg den takip ettim baktım bildiirm geldi aktifiz diye üye oldum aldım direkt çekim verdim belki öderler hahahaSana güvenim var da bir bakalim siteye
Sporda gecerlimi gercekten kankau bonus yalnızca Spor alanı ve Pragmatic Play sağlayıcısının Slot oyunlarında geçerlidir. Diğer tüm sağlayıcıları hariçtir.
banada wp den birisi yazdı hahahahasms gelmeyenler destege baglansın kodu o soyluor ne alakaysa![]()
Oderlerse haber ver kankayatırımsız biladerim valla bi yerde gördüm 20sinde acılıyoruz diye tg den takip ettim baktım bildiirm geldi aktifiz diye üye oldum aldım direkt çekim verdim belki öderler hahaha
1 dk bekle acık site giriyorSite açılmadı daha siz oraya nasıl geldiniz
İpragazmı aygazmısiteyi tüpcü açmış bızı kolay bulmak ıcın bilginiz olsun![]()
banada mail gelmisti simdi hatırladım 13 ünde göndermişlerdi eyw ya cok makbule geçti tesekkürleryatırımsız biladerim valla bi yerde gördüm 20sinde acılıyoruz diye tg den takip ettim baktım bildiirm geldi aktifiz diye üye oldum aldım direkt çekim verdim belki öderler hahaha
Link atar mısın, bunun da sahtesini bulurum şimdi zaten sans yok bizdeyatırımsız biladerim valla bi yerde gördüm 20sinde acılıyoruz diye tg den takip ettim baktım bildiirm geldi aktifiz diye üye oldum aldım direkt çekim verdim belki öderler hahaha