- 7,502
- 4,382
- 113
memleket nereO bu değil dost adam Dağıtıyo işte ne farkeder
Sence nere dostmemleket nere
Sence nere dost
Wakanda dost iyi bayramlarTebrikler dost bayram uğurlu geldi sana![]()
İyi bayramlar kanguru dostWakanda dost iyi bayramlar
Bak şimdi isterim novasky nin sponsorluğundaki ödülüm gelmedi dost
dost biliyorsun her fırsatta yanımda olan kimseyi boş geçmediğimiBak şimdi isterim novasky nin sponsorluğundaki ödülüm gelmedi dost
Sinirlenme dost 15 k yı royal pari maçına iy 0.5 üst vur 30 k mız olsundost biliyorsun her fırsatta yanımda olan kimseyi boş geçmediğimi
bahsettiğin rollingte çekim yapamamıştım buna rağmen geçte olsa bir kişiye rolling bakiyesi atmıştım yine
Sıkıntı yok sahtiyan o konudan bilgim yoktu kusura kalma gerçekten sıkıntılı olduğunu bilmiyordum çekimindost biliyorsun her fırsatta yanımda olan kimseyi boş geçmediğimi
bahsettiğin rollingte çekim yapamamıştım buna rağmen geçte olsa bir kişiye rolling bakiyesi atmıştım yine
kesin mi basayorum hepsinSinirlenme dost 15 k yı royal pari maçına iy 0.5 üst vur 30 k mız olsun
Kesin dost yatmaz %100 fixedkesin mi basayorum hepsin
Sen her zaman yakışanı yaptın ıyi bayramların olsun kardeşimdost biliyorsun her fırsatta yanımda olan kimseyi boş geçmediğimi
teşekkür ederim dost çekim gelsn yine yanımda olan dostlarıma güzelliğimi yaparımSen her zaman yakışanı yaptın ıyi bayramların olsun kardeşim