- 88,663
- 30,919
- 113
57 cıkar de sayakboston maçına ne dersiniz dostlar maçı alabilir mi
57 cıkar de sayakboston maçına ne dersiniz dostlar maçı alabilir mi
Iy 2 deboston maçına ne dersiniz dostlar maçı alabilir mi
İlk per 56.5 ustboston maçına ne dersiniz dostlar maçı alabilir mi
Hırsızlar hep girdi içeri . Dosta korku düşmana güven veren güvenlik yapsana sen dayı su profilindeki şeyi 😆😆😆😆😆😆😆
Bende boyle dusunuyomİlk per 56.5 ust
Mil serttir iyidir hostur ama ben clev macindan güzel bir izlenim alamadim Boston yenebilirboston maçına ne dersiniz dostlar maçı alabilir mi
Yılbaşı olduğu için şova giderler bol sayı çıkarBende boyle dusunuyom
Yaaaaak gel bildiğin ne varsa saaaat gel gözüm var para pulda yalnızzzzz sana değil bu hasretiiiiimAl gel ne ıstıyosan hadeee
Tek basket daha mantıklı bncekasayı bu kadar yükseltmişken açıkçası daha banko 2 maçı kombinesiyle son adımı bitirmek istiyorum 1,3 1,40 oran olsun temiz olsun
Aha benim fikirlerimi okumuskasayı bu kadar yükseltmişken açıkçası daha banko 2 maçı kombinesiyle son adımı bitirmek istiyorum 1,3 1,40 oran olsun temiz olsun
Bence öyle hiç olmaz korkarak oynama bas ilk perekasayı bu kadar yükseltmişken açıkçası daha banko 2 maçı kombinesiyle son adımı bitirmek istiyorum 1,3 1,40 oran olsun temiz olsun
Cok severım la bu sarkıyıYaaaaak gel bildiğin ne varsa saaaat gel gözüm var para pulda yalnızzzzz sana değil bu hasretiiiiim
Iy2 de bitsin 1.5kasayı bu kadar yükseltmişken açıkçası daha banko 2 maçı kombinesiyle son adımı bitirmek istiyorum 1,3 1,40 oran olsun temiz olsun
Kaybettik dost artık başka zamanaSon adım mı