Gozunu sevim tenis deme ya 😁Basketbol maçı kalmamış tenise mı yönelsek acaba![]()
Ktiket bile daha heyecanli masa tenisinden.isin sakasi bi yana sen bilirsin kardesimBasketbol maçı kalmamış tenise mı yönelsek acaba![]()
Tenisi bosverBasketbol maçı kalmamış tenise mı yönelsek acaba![]()
dost kasa 300 se 1,65 falan yeter masa tenisi bile olur :dBasketbol maçı kalmamış tenise mı yönelsek acaba![]()
Peru ligi var 1.0 maac iy 1.5 üstüne seni kurtarır dostumBasketbol maçı kalmamış tenise mı yönelsek acaba![]()
Masa tenisi bana hiç şanslı gelmiyor dostdost kasa 300 se 1,65 falan yeter masa tenisi bile olur :d
2.0 olduPeru ligi var 1.0 maac iy 1.5 üstüne seni kurtarır dostum
Sen bilirsin kardes bekliyoruz.acelen yoksa 12de basket maci baslar ona oynarsinMasa tenisi bana hiç şanslı gelmiyor dost
futbol oynamada dost ne oynarsan oyna benceMasa tenisi bana hiç şanslı gelmiyor dost
İstersen 2. 5 da girebilirsin iy @SahtiyanMasa tenisi bana hiç şanslı gelmiyor dost
En iyisi basket beklemek futbol hiç sarmiyorSen bilirsin kardes bekliyoruz.acelen yoksa 12de basket maci baslar ona oynarsin
Aynen bro.mac programina bak 12de mac vardirEn iyisi basket beklemek futbol hiç sarmiyor
kavbette basket başlar mı ki betcoda kesin olurdaEn iyisi basket beklemek futbol hiç sarmiyor
aman başlamadan almasın erteleniyor bir sürrü maçAynen bro.mac programina bak 12de mac vardir
Neden laaa verdik geldi Peru ligi hatta 2.5 oyna dedım iy oda gelıcek zaten adama 1.65 yetiyor nevar bu baskette anlamıs degilimfutbol oynamada dost ne oynarsan oyna bence
dost ben ne zman kritik bir gol beklesem gelmez hep kırılma anında olmuyor ama baskette kesin gitti diyorsun mucizeler oluyor çok benim açımdan öyle bide daha zevkliNeden laaa verdik geldi Peru ligi hatta 2.5 oyna dedım iy oda gelıcek zaten adama 1.65 yetiyor nevar bu baskette anlamıs degilim
İyi bakalım ver bi basket adama ozamandost ben ne zman kritik bir gol beklesem gelmez hep kırılma anında olmuyor ama baskette kesin gitti diyorsun mucizeler oluyor çok benim açımdan öyle bide daha zevkli