- 88,663
- 30,919
- 113
Daım dostumuzdur bılen bılırNe ara bu kadar sıkı dost oldunuz reco
Daım dostumuzdur bılen bılırNe ara bu kadar sıkı dost oldunuz reco
Umut nerde gözükmüyor bitirdimi parayiNe ara bu kadar sıkı dost oldunuz reco
Takıp etdim balkondan dost ne dedin Sen olmadı pen6 iptal gol iptalArslani bitirdim bu gece -500 ne versek patladı
Butun forumu batırdınArslani bitirdim bu gece -500 ne versek patladı
Ne parası olum umutta 2.gun para olmuyo banka emiyo babası aliyo sigara ariyo daha ertesi gunUmut nerde gözükmüyor bitirdimi parayi
O çok kötü kaçtı abi penaltıyı verse minimum bin lira alcakti ordanTakıp etdim balkondan dost ne dedin Sen olmadı pen6 iptal gol iptal
İskorpit umut laNe parası olum umutta 2.gun para olmuyo banka emiyo babası aliyo sigara ariyo daha ertesi gun
Evet şans olmayınca olmuyor bide penaltı olmuş tamam diyor sun bi bakmışın iptalO çok kötü kaçtı abi penaltıyı verse minimum bin lira alcakti ordan
Enişte de para bitmezİskorpit umut la
Zaten ufak umuttan hiç umudum yok çok derdi var bu yastaKarıstırdı umutları
Dolandiramiyoruz onu ya en fazla 100-150Enişte de para bitmez
Bir kere dolandırirsan bir daha kafasını alırsın dostDolandiramiyoruz onu ya en fazla 100-150
Bı kere dolandirabilsek yeter de dolandirtmiyoBir kere dolandırirsan bir daha kafasını alırsın dost
Sen dolandırirsin dost enişte beni her gün ariyo merak etmeBı kere dolandirabilsek yeter de dolandirtmiyo
Erhan taktık versınBı kere dolandirabilsek yeter de dolandirtmiyo
Moral bozuk reco artık kalp hastası olduk bu işlerdenErhan taktık versın
Geçen 150 dolandirdik geri atam dedim hediye dedi dolandırmaya girmez oSen dolandırirsin dost enişte beni her gün ariyo merak etme