Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sahtiyan | Kasa 2000 Hedef 20000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,747
100,311
113
Yok 6ksi gitti 10 k kaldi
5 senedir bu forumdayım ilk zamanlar böyle hareket yoktu tabi bu corona dan sonra patladı dünya kadar şans parası aldık attık hatrı sayılır miktarlarda döndü 4-5 bin 10bin gibi bu zamana kadar 1 kez Allah şahit 1 kez birinin şans parasıyla yürümedim hep kendi param kredi vs ile yüksek bakiye gördüm bunun sebebini anlamıyorum direkt çöp oluyor para en fazla 1k atıyorsa 2k oluyor nedir bunun sebebi dost adamla aynı konuda takılıyoruz 50 ser tl atıyor misal biri bakıyorum 1 saat sonra 10 bin çekim paylaş yapıyor soruyorum şanslı geldi diyor peh anasını en az 100 bin tl aldık bir kez yürümedik çok doluyum

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
30-40 al hadi

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,979
54,137
113
5 senedir bu forumdayım ilk zamanlar böyle hareket yoktu tabi bu corona dan sonra patladı dünya kadar şans parası aldık attık hatrı sayılır miktarlarda döndü 4-5 bin 10bin gibi bu zamana kadar 1 kez Allah şahit 1 kez birinin şans parasıyla yürümedim hep kendi param kredi vs ile yüksek bakiye gördüm bunun sebebini anlamıyorum direkt çöp oluyor para en fazla 1k atıyorsa 2k oluyor nedir bunun sebebi dost adamla aynı konuda takılıyoruz 50 ser tl atıyor misal biri bakıyorum 1 saat sonra 10 bin çekim paylaş yapıyor soruyorum şanslı geldi diyor peh anasını en az 100 bin tl aldık bir kez yürümedik çok doluyum
Dogrudur dost sebebi gecende demistim paraya deger vermemekten bende de var o paraya deger vereceksin ki gerisi gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...