- 18,034
- 10,770
- 113
Hayır yok reis@APARKAT dost var mı böyle bir şey
Hayır yok reis@APARKAT dost var mı böyle bir şey
1 ay olmadı daha ödemedi dediğinde iyi bari aldıysan ödemeniKardeş ödedi dört ay önce.
Reis amacın ne. Maç takip ediyoz işte1 ay olmadı daha ödemedi dediğinde iyi bari aldıysan ödemeni
Adam borcunu ödemiyor demiştin bende maçını takip ettiğin için sordum bir amacım yokReis amacın ne. Maç takip ediyoz işte
Aynen para bekliyorum gecikti demiştim özel orana oynicaktim. Sıkıntı yok. Ki kaldı ki ödemeyip burada konu açtı ben onları da takip ettim. Yani söz konusu değil herkesin kendine göre bir hesabı oluyor işte. Kimse keyfinden oynamiyor şu kumarı.Adam borcunu ödemiyor demiştin bende maçını takip ettiğin için sordum bir amacım yok
Bugün hull city kg var aldım özel oranı sms dört gün önce oynadım. O gelirse belki bir şey olabilir Fenerbahçe beko şampiyon olur dedim geniş sezon için,,80.0 oranAynen para bekliyorum gecikti demiştim özel orana oynicaktim. Sıkıntı yok. Ki kaldı ki ödemeyip burada konu açtı ben onları da takip ettim. Yani söz konusu değil herkesin kendine göre bir hesabı oluyor işte. Kimse keyfinden oynamiyor şu kumarı.
Gelir buHandikap 38.5 iken yetişemedim
Umarım bu handikap ta aldigima pişman olmayız
Ekli dosyayı görüntüle 372261
Kasa yok üç dört gündür bende . Bakalım nerden dönecezBugün hull city kg var aldım özel oranı sms dört gün önce oynadım. O gelirse belki bir şey olabilir Fenerbahçe beko şampiyon olur dedim geniş sezon için,,80.0 oran
ZannetmiyorumIran'ın çeyrek sonundaki çıkışına endişelenmeli miyiz acaba? @Sahtiyan
10-32 üçüncü çeyreğe yakışır aslında3.per yakin gecer ama son periyot 20 fark atar rahat gelir sakin olun..
.Iran'ın çeyrek sonundaki çıkışına endişelenmeli miyiz acaba? @Sahtiyan
Maniler diz boyu.
Açıkçası huzursuz etmedi değil
Kısmet ise gelir hintten yemenden
Kısmet değilse ne gelir elden