- 18,034
- 10,770
- 113
Kusurarbakma senin nick sarı diye ben seni mod sanıyordum o yüzden etiket attımBenim mi fake hesabım var ne ima ettin inan anlamadım. konuyu takip etmiyorum
Kusurarbakma senin nick sarı diye ben seni mod sanıyordum o yüzden etiket attımBenim mi fake hesabım var ne ima ettin inan anlamadım. konuyu takip etmiyorum
Sen bilin bro ben latife yaptimNe yapalım?![]()
Tebriksbitti ulan bee sınırda bitti![]()
Lan hani payfix senlenecektiBurdayım![]()
Yolda kaza geçirdimLan hani payfix senlenecekti
Sen şimdi söyle bakalım kaç yıl sonra şenlenecek ona göre bekleyelimYolda kaza geçirdim![]()
En kısa zamandaSen şimdi söyle bakalım kaç yıl sonra şenlenecek ona göre bekleyelim
Çeyrek bahsi alalım lütfen baskete maç sonuna giriyorsun gelir sonlara doğru diyorz ya lose ya bitmiş oluyo unutuyorz😁sanada tebrikler dostum senın kadar bişe yok aldıgımız kayıp bonusundan 150 lira aldık roll parası cktı![]()
Doktora yaptın üzerine tanımam taktik almak istiyorum ama dolandirilirim.diye korkuyorum işi öğrenirkenİşimiz gücümüz sahtekarlık yapıyoruz bu sporu
Olm zaman ver kaç yıl kaç ay kaç asır ona göre umutlanalimEn kısa zamanda
@erhanbey22 rez alİşimiz gücümüz sahtekarlık yapıyoruz bu sporu
Bizide yillardir ayni vaatle yasatiyor bromLan hani payfix senlenecekti
Bende yaşamak istediğim için yazdım broBizide yillardir ayni vaatle yasatiyor brom
Mahoya dokunmayın loooBende yaşamak istediğim için yazdım bro
Post makinesinden nakiti aktarsin halledicem meraketmeOlm zaman ver kaç yıl kaç ay kaç asır ona göre umutlanalim
Dokunmadım dost dürttüm sadeceMahoya dokunmayın looo
Tost makinesinden beklerim ama posttan beklememPost makinesinden nakiti aktarsin halledicem meraketme