- 34,546
- 19,157
- 113
Aw isim degistrdik faydası olmadı herkes ahmo diyo biraz elit olun la just diyin bari awlave olarak ahmo yu da ekleyelim
Aw isim degistrdik faydası olmadı herkes ahmo diyo biraz elit olun la just diyin bari awlave olarak ahmo yu da ekleyelim
Merkez hocamBalikesırın neresı
Justwatch ne awAw isim degistrdik faydası olmadı herkes ahmo diyo biraz elit olun la just diyin bari aw
Dişini cektinmi laYolunda a.ş @JustWatch
just aklımızda kalmıyor dost seni ahmo olarak tanıdık bir kereAw isim degistrdik faydası olmadı herkes ahmo diyo biraz elit olun la just diyin bari aw
Bende dursunbeyMerkez hocam
Knk şişti baya iltihaplı şiş halde çekim olmuyomuş randevu aldım gidicem kurtabilirse yeniden kanal yoksa çekimDişini cektinmi la
Bana diyene bak sully ne aw Avustralya atı gibi isim koymusun. Benimki ingilazca foruma biraz medeniyet katalım dedik cahiller yaw 😂😂Justwatch ne aw
Bende Last16 beni unuttular 😀Dişini cektinmi la
Tanısan icraatlerini bilsen severdinBana diyene bak sully ne aw Avustralya atı gibi isim koymusun. Benimki ingilazca foruma biraz medeniyet katalım dedik cahiller yaw 😂😂
İltihap kötü aw siren gibi titretir seni vallaKnk şişti baya iltihaplı şiş halde çekim olmuyomuş randevu aldım gidicem kurtabilirse yeniden kanal yoksa çekim
Seni bilmiyom zaten kanka tanımıyorum tanismayalimda mümkünse 😂😂Bende Last16 beni unuttular 😀
😅 vallahi bende dursunbey koyunden anlamazsin diye merkez aslen dursunbey ilcesinin koyunden yazacaktim dur akraba cikacazBende dursunbey
Knk tamam anladık shshjajs
Anaaaaa bılöıyodum vallaBende Last16 beni unuttular 😀
Maksat kolaylikolsun sayfalarda geriye dusmesin 🙃Knk tamam anladık shshjajs
Ayıp lan o kadar mazımız varSeni bilmiyom zaten kanka tanımıyorum tanismayalimda mümkünse 😂😂
CiddimiBende dursunbey