- 23,856
- 15,860
- 113
Kesene bereket iyi sabahlarteşekkürler dost
Kesene bereket iyi sabahlarteşekkürler dost
Yani dağıtmak için illa bı ekstra çaba gösterirsen reis bir rol yaptırabilirsin 😂Tamam dostum bu saatte kimse kalmasın diye sorayim dedim kesene bereket
Slottan topladım ahbaba gönderdim direk bide forumdaki arkadaşlara destek oldum bu kadarı yeterli bana dostum gerisi Dünya hali.sende durumlar nasıl
Recoya yaptırdım yeterli dostumYani dağıtmak için illa bı ekstra çaba gösterirsen reis bir rol yaptırabilirsin 😂
Kesene bereket dostumRecoya yaptırdım yeterli dostum
Allah gönlüne göre versin dostSlottan topladım ahbaba gönderdim direk bide forumdaki arkadaşlara destek oldum bu kadarı yeterli bana dostum gerisi Dünya hali.
Amin dost cümlemizinAllah gönlüne göre versin dost
Neler olmadiki dostum ilk depremi atlatamadan bunu yaşadık çekilen bı videoya kalbimi bıraktım daha kendime gelemedimÜlkeye noluyor aw uyumusum yine depremler olmuş Allah yardımcıları olsun
Yabancı yok dostDostum konunu kirttiysem kusura bakma
estağfurullah dost ne kusuruDostum konunu kirttiysem kusura bakma
Yabancılık değilde dost ülkem ne hale geldi 10 günde ona yaniyorumYabancı yok dost
İnsan çıldırıyor valla heleki tüm bu olaylardan sonra bakıyorsun insanlarla dalga geçiyorlar nerdeyse iyiki deprem olmuş diyecek aktroller ama işte cehaletimiz bitirdi bizi dost deprem değilYabancılık değilde dost ülkem ne hale geldi 10 günde ona yaniyorum
O trollere diyecek bişey yok dost Allah kahrı perişan eylesin hepsini TV ye verip dinletecek bı medya yok eskiden bı özgür insan ve medya vardı onuda susturdularİnsan çıldırıyor valla heleki tüm bu olaylardan sonra bakıyorsun insanlarla dalga geçiyorlar nerdeyse iyiki deprem olmuş diyecek aktroller ama işte cehaletimiz bitirdi bizi dost deprem değil
Valla sonumuz kötü böyle giderse kıyamette kopsa seçim yapılmalı yoksa perişan oluruz ülke olarakÜlkeyi tehditlerle yönetecek duruma getirdiler önce Cumhurbaşkanı denen şahıs sonra seçimlerle tehdit eden şahıs Allah sonumuzu hayır etsin
Ben o ilk depremden sonra tehdit ederek ve tehditsel bakışları gördükten sonra ülkenin yarışı zaten gtunun korkagi yine oy verirler yine başa getirirler öyle bı mal milletiz awValla sonumuz kötü böyle giderse kıyamette kopsa seçim yapılmalı yoksa perişan oluruz ülke olarak