- 88,663
- 30,919
- 113
Yolla son adımıda halledek
Bu konuda takip eden değil en son tebrik eden alır dost diğerleriyle karıştırma@Sahtiyan devam edecenmi bro zaten ben tek vardım bı bana bı sana yeter
Sözleşme yaptık sahtiyanla bro Lozan gibi anlaşma bozarsa boğazları kapatirizBu konuda takip eden değil en son tebrik eden alır dost diğerleriyle karıştırma
Bunuda acele etme gelsin yeterkison adım geliyor 5 dkya
Sen gıtmıstın hanıBu konuda takip eden değil en son tebrik eden alır dost diğerleriyle karıştırma
4 kornerimiz kaldı dost çevirirsin inşallahTerletti ama geldi
Ona giren cikan olmaz dost olan senin bogazlara olurSözleşme yaptık sahtiyanla bro Lozan gibi anlaşma bozarsa boğazları kapatiriz
Kazandık mi gülüm kazanınca yaz tebrik edeyimTerletti ama geldi
Kasa nasıl bu hale geldi saniyon dost ben olmazsam olurmuyduOna giren cikan olmaz dost olan senin bogazlara olur
Ya aw diğeri 10 dakka da geldi su kpon iyiydi tenekler atmadı birtene umutlanak4 kornerimiz kaldı dost çevirirsin inşallah
Yav para alsan napcan basketten anlyom saniyon hep mi ilk adım yatar be kardesim😁Kasa nasıl bu hale geldi saniyon dost ben olmazsam olurmuydu
O gelmeyen benım kupondada ev 2.5 usttu ondan gelmıyoYa aw diğeri 10 dakka da geldi su kpon iyiydi tenekler atmadı birtene umutlanak
Bu pert oldu broYa aw diğeri 10 dakka da geldi su kpon iyiydi tenekler atmadı birtene umutlanak
Kasa lazım kanka öyle 50-100 le olmazYav para alsan napcan basketten anlyom saniyon hep mi ilk adım yatar be kardesim😁
Helal gülümSahtiyan abim gönder pia dan bir cacık olucagi yok