- 47,887
- 52,612
- 113
Bol şans dost
Iyi iyi bişey olmamış en azindandün gece kupon kazandıktan sonra hesabım sıfırlandı geçmişten çekim verildiğini gördüm onay almadan iptal edip canlı destek vasıtasıyla hesabı askıya alıp gerekli önlemleri aldık zararsız bir şekilde atlattık şükür
sadece zor şifre koyman yetmiyor hocam iki aşamalı koruma şartGeçmiş olsun hocam yanlış anlama şimdi hangi site diye sorunca millet hangi hesapta para olduğunu ogrenmeye çalışıyor gibi anlar hangi siteyse orda paramiza dikkat edelim diye sordum yoksa ben kendi hesabıma şifre yazıp zor giriyorum
Para olan sitelere kuruyorum piabet sitesinde de birisi günde 10 15 defa hesabıma girmeye çalışıyordu bir ay önce falan dikkat etmek lazımsadece zor şifre koyman yetmiyor hocam iki aşamalı koruma şart
dün gece anlamış oldum
işin garip tarafı dün gece soun yaşadığım sitedeki kullanıcı adımda forumdaki kullanıcı adımla aynı değil nasıl öğreniyorlar şaşkınlık iç,ndeyimPara olan sitelere kuruyorum piabet sitesinde de birisi günde 10 15 defa hesabıma girmeye çalışıyordu bir ay önce falan dikkat etmek lazım
Genelde sitenin eski çalışanları yapıyor bu işiişin garip tarafı dün gece soun yaşadığım sitedeki kullanıcı adımda forumdaki kullanıcı adımla aynı değil nasıl öğreniyorlar şaşkınlık iç,ndeyim
gelsin buda
Bol bol sans hadi bakalim
Rastgele