Benden bahsediyor800 garibanlara 😅😅
Aynen bana attı 4 kişi 25 yap dedi en çok sen terledin üstü sende kalsinHahaha ne yani 800 fazlalıkmı sjsjsjjs
Daım olsun dostteşekkürler dostlar nihayet uzun bir aradan sonra şeytanın bacağını kırdık
umarım bundan sonraki süreçte daha güzel kazançlar yakalarız .
çekim gelince bir kaç dosta dmden yazacağım
hepinize iyi geceler...
İyi geceler dost Kesene bereketteşekkürler dostlar nihayet uzun bir aradan sonra şeytanın bacağını kırdık
hepinize iyi geceler...
Sanada iyi geceler güle güle hatcatteşekkürler dostlar nihayet uzun bir aradan sonra şeytanın bacağını kırdık
hepinize iyi geceler...
İyi geceler dostteşekkürler dostlar nihayet uzun bir aradan sonra şeytanın bacağını kırdık
hepinize iyi geceler...
dost umarım daha çok kazanç sağlayabilirsin şansın bol ola hayırlı geceler 👍teşekkürler dostlar nihayet uzun bir aradan sonra şeytanın bacağını kırdık
hepinize iyi geceler...
1.per 50.5 üst ve buhar 😅😅😅Hadi pamuk eller cebe benim megapariye 1 K atıyoruz şimdi bonusumuzu alıp rol yapıyoruz 😂
Knka kimler onlar,ona göre uyuyak ya da nöbette kalsak heteşekkürler dostlar nihayet uzun bir aradan sonra şeytanın bacağını kırdık
hepinize iyi geceler...
Sen yoksun kardeşim sen güzel sayamadinKnka kimler onlar,ona göre uyuyak ya da nöbette kalsak he
Olabilir işte bilelim daha iyi 😅Sen yoksun kardeşim sen güzel sayamadin
Hahaha valla oyuna girecektim bu lafı duyunca nöbette kaldım mecburKnka kimler onlar,ona göre uyuyak ya da nöbette kalsak he
Hangi oyun 😅Hahaha valla oyuna girecektim bu lafı duyunca nöbette kaldım mecbur
Bı kaç dost diyo bir 2 kişi yani benim kombinem var geriye kaldı 1 bol şans dilerimOlabilir işte bilelim daha iyi 😅
İyi geceler bol kazançlar dostumteşekkürler dostlar nihayet uzun bir aradan sonra şeytanın bacağını kırdık
hepinize iyi geceler...
Bi kaç demek belirsizlik ifade ediyo 1 ila 9 dahil rakamlar dâhil olabilir 😅😅Bı kaç dost diyo bir 2 kişi yani benim kombinem var geriye kaldı 1 bol şans dilerim
PubgHangi oyun 😅
Boşver knka nöbet önemli 😅