- 7,050
- 5,618
- 113
Çok kahpece yatti dost sağlık olsunsağlık olsun dostlar güzel geldik sonuca varamadık
Çok kahpece yatti dost sağlık olsunsağlık olsun dostlar güzel geldik sonuca varamadık
Ulan aklım almıyo nasıl ayarliyolar sasiriyom dost88-66 kalemle masada yazmıslar sankı dost
oynadıktan sonra cok bos gectı dostUlan aklım almıyo nasıl ayarliyolar sasiriyom dost
ulan dost badem börek sende de değişik sinemalar var güldürdün biziBazı sitelerde barem farkı çok siyahbeyaz maçı söylediğinde bende barem 148 di
Son 1 dakkada 2 serbest atış attı 1 ni attı biri boş o gelse gene tutuyo aw ucu ucuna kaçtı mı tav oluyom dostoynadıktan sonra cok bos gectı dost
estağfurullah dost nasipte yokmuşkusura bakma dostum 1 sayı ile gitti dep uzun süre sayıatamadı ondan oldu
Klavye mağduruyuz dost 😁ulan dost badem börek sende de değişik sinemalar var güldürdün bizi
Düşüp düşüp cikiyoz ya bakalım@Resitaltr ne yaptın resit fişeklemeye dewam mi
Dost 26 ya bas 5 6 el uzmucek miktardaDüşüp düşüp cikiyoz ya bakalım
9 arkası 19 4 2 21Düşüp düşüp cikiyoz ya bakalım
kasayı sana versın sen katla ıstersen dost guzel katlıyomussunDost 26 ya bas 5 6 el uzmucek miktarda
Ben ayikmiyom ki dost pek ruletten biliyomda acemi işi benim arkadas çok oynuyo ordan aklımda kaldı 26 çok geliyodukasayı sana versın sen katla ıstersen dost guzel katlıyomussun
Dost bu sinemalar hikaye bence zaten hep böyle gelse milyoner olurdun9 arkası 19 4 2 21
20 arkası 10 3 lü komşu
0 26 35 35 12 3 Bunları Her El Al Kanka
Hadi bol Şans
26 ya basanlar 26. evlılıgı yapıyo suan dostBen ayikmiyom ki dost pek ruletten biliyomda acemi işi benim arkadas çok oynuyo ordan aklımda kaldı 26 çok geliyodu
Hayırlısı Dost Tabiykide Her Zaman Gelmez Ama İşte Herkesin Bir Sineması VarBen ayikmiyom ki dost pek ruletten biliyomda acemi işi benim arkadas çok oynuyo ordan aklımda kaldı 26 çok geliyodu
Fikrimize hep muhalifsin dost Kemal Kılıçdaroğlu oldun başıma26 ya basanlar 26. evlılıgı yapıyo suan dost
sen tayyıp mısın kı kılıcdaroglu olalım dostFikrimize hep muhalifsin dost Kemal Kılıçdaroğlu oldun başıma